To jums zobārstniecības kabinetā neizstāstīs! Tiekam vaļā no kariesa ar olas čaumalas palīdzību!

Ja jums ir radušies šādi simptomi, tad jums nekavējoties vajag veikt efektīvu ārstēšanu, lai izvairītos no kariesa. Pretējā gadījumā savu zobu jūs varat arī pazaudēt.

LASI VĒL: Japāņi noņem jebkāda veida sāpes 5 minūšu laikā. Ir tikai jāzina, ar kuriem diviem orgāniem ir saistīts katrs pirksts!

Viena no svarīgākajām sastāvdaļām, kura zobiem ir tik ļoti nepieciešama – tas ir kalcijs. Mēs visi zinām, ka visvairāk kalciju varam atrast tieši olas čaumalā.

Gadījumā, ja esat saskāries ar šo stomatoloģisko problēmu, tad jums būs nepieciešama zobu pasta, kas sastāv no olu čaumalām.

Lai to pagatavotu, paņemiet ¼ krūzes ar sasmalcinātu čaumalu pulveri, kuru jūs iegūsiet, sasmalcinot čaumalas blenderī. Samaisiet šo pulveri ar pāris pilieniem piparmētru eļļas un 2 ēdamkarotēm kokosriekstu eļļas.

Visas sastāvdaļas labi samaisiet, pēc tam pievienojiet 1 ēdamkaroti dzeramās sodas. Turpiniet maisīt visas sastāvdaļas, kamēr iegūsiet pastu. Pastu uzglabājiet cieši noslēgtā traukā.

LASI VĒL: Vēl pirms gada zobi bija mans lāsts: Esmu pateicīga, ka uzzināju par šo metodi

Ir jāpiemin tas, ka piparmētru eļļa ir ļoti veselīga un tās lietošanas rezultātā elpa kļūst svaigāka, bet nātrija bikarbonāts palīdz balināt zobus.

Šo pastu lietojiet 3 reizes dienā, un jūs tiksiet vaļā no stomatoloģiskajām problēmām

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru