TikTok spēks: Vairāki Latvijas TikTokeri apvienojas kopīgā mērķī, vācot ziedojumu Guntaram Lāčkokam

TikToks – sociālais tīkls, kurš daudziem asociējas ar mazu bērnu māžošanos, dažādu dīvainīšu izrādīšanos un dažādiem, īsa formāta video. Bet… 22.decembrī ļoti daudzi vīri saprata, ka sievu ”māžošanās” TikTokā ir kaut kas vairāk nekā laika nosišana. 

Man bija tas gods visu dienu vērot tādu fenomenu, kā ”labais vairo labo”. Daudzi tiktokāņi, tiktokieši un citi aplikācijas lietotāji apvienojās un gluži kā olimpiskajā stafetē nododot viens otram LIVE strīmus aicināja ziedot naudiņu Guntaram Lāčkokam, kuram ir nepieciešami līdzekļi četriem ķīmijterapijas kursiem.

@super..mamma.89

Ziedot.lv#😇 #🙏🙏🙏 Vari izlasīt stāstu par Guntaru Lāčkoku.. #ziedo #ziedojums #paldiessekotajam #ludzu #dalies #🤗🤗

♬ Divi eņģeļi – Putnu balle

TikTokere @super..mamma.89, kurai ir 19,2k sekotāju savu LIVE sāka ap deviņiem rītā un turpināja aktīvi darboties ar auditoriju tiešsaitē 11 stundu garumā. Paralēli Lauras (super..mamma.89) LIVE savā TikTok profilā aktīvi darbojās Baiba (@cucundriks), kurai ir 8,8k sekotāju. Vakarā stafeti pārņēma Ieva (@cuuskulens) un Kārlis (@dekarlito) kuri visu nakti uzrunāja katru, kurš pievienojās viņu kopīgajam LIVE.

Arī šodien aktīvi notiek ziedojumu vākšana un neviens nemaz nedomā apstāties, kamēr visa nauda nebūs savākta. Aicinu pievienoties šiem LIVE un pašiem pavērot un varbūt piedalīties ar savu dzīves pieredzi.

@super..mamma.89

Reply to @ilze_pro Mēs to varam #dalies #ziedo #🙏 #🙏🥺❤️public #💯🙏 #👼 #eņģeļipārlatviju

♬ оригинальный звук – 70s80s90s 2000s songs

Visu dienu citi lietotāji aktīvi dalījās savos sociālajos tīklos ar informāciju, aicināja ikvienu noziedot kaut vienu eiro. Daudzi sev dāvātās ”dāvaniņas”, kuras tiek dāvātas TikTokā un kuras var pārvērst reālā naudiņā, ir apņēmušies novirzīt uz Ziedot.lv.

”Ziemassvētku laiks ir došanas un piedošanas laiks” – šo frāzi ļoti bieži dzird, kad tuvojas šie svētki. Lāčkoku ģimenē šis laiks ir jāpavada satraukuma un gaidīšanas režīmā.

Diemžēl tā ir sagadījies, ka Guntaram Lāčkokam ir diagnosticēta onkoloģija, kuras ķīmijterapijas kursam paredzētos medikamentus nav paredzēts segt no valsts līdzekļiem.
Visu informāciju par Guntaru Lāčkoku var atrast Ziedot.lv mājaslapā Palīdzība Guntaram Lāčkokam. Naudiņu var ziedot Ziedot.lv mājaslapā.

Varbūt patiešām ir vērts mazliet apstāties, padomāt par tiem, kuri dzīvo mums līdzās. Atvērt savu sirdi un padalīties ar kādu eiro no sava budžeta, lai Guntars varētu iziet šo ķīmijterapijas kursu un būt kopā ar savu ģimeni vēl ļoti daudzos Ziemassvētkos.

Visam ķīmijterapijas kursam ir nepieciešami 88 771,00  EURO, no kuriem uz doto brīdi ir saziedoti jau 26956,00 EURO. Respektīvi pirmajai devai naudiņa jau ir saziedota.

Atceraties, ka katrs noziedotais eiro pietuvina Guntara izveseļošanos. Ja Tev nav iespējas noziedot, lūdzu ieej TikTokā, padalies ar LIVE, kuros tiek vākti ziedojumi. Padalies ar Ziedot.lv linku https://www.ziedot.lv/palidziba-guntaram-lackokam-4136. Aicini savus draugus, radus, kaimiņus, paziņas nepalikt vienaldzīgiem.

Lai Jums visiem gaiši un silti svētki!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru