Tieši tā ir īsta mīlestība! Un ne kripatiņu citādāk!

Es tevi mīlēšu par spīti jebkādām dusmām, kuras izjūtu. Es rūpēšos pat tad, kad mana sirds šķiet tālu prom no tevis. Lai gan manai ietiepībai ir nepieciešams laiks, es galu galā tik un tā gribēšu ieritināties pie tevis un rast mieru.

Es izvēlēšos tevi pat tad, kad tu mani aizkaitini. Mana mīlestība pret tevi nezūd tikai tādēļ, ka mēs dusmojamies viens uz otru. Es zinu, ka mēs strīdēsimies, jo visi taču esam cilvēki. Taču es tik un tā par tevi cīnīšos. Es tik un tā izvēlēšos tevi.

Es izvēlēšos tevi gan labākajās, gan sliktākajās dienās. Pat tad, kad mēs aizmirsīsim, cik skaistas ir mūsu jūtas. Un, lai gan vienmēr ir citi varianti un iespējas, lai gan es izjutīšu vēlmi doties pie cita, es tik un tā izvēlēšos tevi.

Es turēšos pie mūsu solījumiem un mūsu saiknes. Es pieminēšu sev par visu labo pat tad, kad mēs iegrimsim ļaunumā. Es tev stāstīšu par visu, lai mēs spējam visu risināt kopā.

Es izvēlēšos tevi pat tad, kad šaubīšos. Pat tad, kad mēs abi šaubīsimies, vai tā vispār ir mīlestība. Es pieņemšu mūsu nepilnības un tik un tā tevi mīlēšu. Lai arī ko mums dzīve sagādātu, tu vienmēr būsi mans. Es tik un tā izvēlēšos tevi.

Es tik un tā izvēlēšos tevi un es turpināšu to darīt dienu no dienas!”

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anete</cite>

    Bieži stresa, domstarpību un pat laulības šķobīšanās pamatā ir materiālās problēmas. Ne velti senči runāja ka kur nabadzība nāk mājās pa durvīm iekšā, tur mīlestība lec laukā pa logu. Protams nauda un pārticība neatrisina visas problēmas, tās tāpat būs, bet citādākas, tādas, kas var pavērt iespēju attīstīties garīgi. Tomēr kaut kādam pamatam no abām pusēm ir jābūt ne tikai morāli, bet arī materiāli, lai pāris varētu dzīvot kopā ilgstoši laimīgās un harmoniskās attiecībās.
    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Aizbraukt ceļojumā uz vietu, kurp sirds velk. Iekārtot savu ģimenes ligzdiņu bez mētāšanās pa īrētiem dzīvokļiem vai nelienot banku kredītu verdzībā uz 30 gadiem. Uzburt mājās pievilcīgu vidi un uzturēt pie sevis krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu ar 100 miljoniem? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un jau pēc nedēļās izmaini savu dzīvi: https://goo.gl/aFZqy3

  • […] LASI VĒL: Tieši tā ir īsta mīlestība! Un ne kripatiņu citādāk! […]

Pievienot komentāru