Tējas sēne: Lūk, kāpēc japānietes obligāti dzer tējas sēnes uzlējumu

Tējas sēne: spējas

Tējas sēnē ir daudz etiķa un pienskābes, kā arī rauga kultūras. Īpašie fermenti, kas atrodami sēnē, rada organismā labvēlīgu vidi! Tāpēc visiem, kuri cieš no kuņģa – zarnu trakta slimībām ir vajadzīgs šis ārstējošais uzlējums, gluži kā dzīvais ūdens.

Īpaši jāatzīmē efekts, kas rodas no sēnes lietošanas atjaunošanas laikā pēc antiobiotiku lietošanas. Antibiotikas nogalina kuņģī visu vajadzīgo mikrofloru, un pateicoties šim brīnumdzērienam tā tiek ļoti ātri atjaunota!

LASI VĒL: Sieviete, kas izārstēja vēzi, dalās ar recepti, kas glāba viņas dzīvību!

Ir pierādīta arī tējas sēnes pozitīvā iedarbība aknu un aizkuņģa dziedzeru saslimšanu ārstēšanā. Ir neticami veselīgi dzert šo dzērienu, ja ir vielmaiņas traucējumi, aptaukošanās, hormonālā līdzsvara trūkums! Tējas sēne palīdzēs notievēt, jo kuņģa darbības normalizēšana spēlē milzīgu lomu notievēšanas procesā. Tāpat uzlējums palīdz nomierināt nervu sistēmu un tikt galā ar pastāvīgām galvassāpēm.

Lūk, detalizēta informācija, kas palīdzēs izaudzēt tējas sēni mājas apstākļos no nulles. Laiks ķerties klāt, jo tas viss ir veselības stiprināšanai!

Tējas sēne: TEV BŪS NEPIECIEŠAMS

Tīra 1 litrīga burka

5 ēdamkartoes melnās lapu tējas bez piedevām

½ litrs vāroša ūdens

7 ēdamkarotes cukura

marle

 PAGATAVOŠANA

Uzvāri tēju, kā parasti, ļauj tai ievilkties. Pievieno cukuru.

Litrīgo burku izmazgā ar sodu, lai nogalinātu visus kaitīgos mikroorganismus. Burku līdz pusei piepildi ar caur marli izkāstu tējas uzlējumu.

Burku aptin ar marli un novieto tumšā vietā. Pēc pāris nedēļām uzlējums sāk izdalīt raksturīgo etiķa eromātu, bet vēl pēc pusotra mēneša uz tējas virsmas izaugs neliela tējas sēne! To vajag uzmanīgi izņemt un ievietot trīslitrīgā burkā, kurā ielieta vāja tēja.

Izrādās, ka ar tējas sēnes uzlējumu ieteicams skalot matus, lai tie kļūtu īpaši maigi un stipri, notīrīt seju un pat ārstēt rētas, kuras ilgi nedzīst! Paskaties uz šo informatīvo video. Esmu pārliecināta, ka atklāsi priekš sevis daudz kā jauna.

LASI VĒL: Sieviete, kas izārstēja vēzi, dalās ar recepti, kas glāba viņas dzīvību!

Regulāra tējas sēnes uzlējuma lietošana – pa pusglāzei 3 – 4 reizes dienā – palīdzēs tikt galā ar hipertoniju un samazināt holesterīna līmeni asinīs. Uzlējumu ieteicams dzert pirms miega cilvēkiem, kuri cieš no aterosklerozes. Pirms pusdienām izdzert pusglāzi uzlējuma ieteicams tiem, kuri cieš no anēmijas.

 

Arī interesanti: Tējas sēne – kā tā palīdz veselībai, receptes un kā to izaudzēt! Skaidro eksperte! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Tējas sēne: Kā to izaudzēt no nulles? Īstenībā to var katrs

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru