Esiet paši sev zobārsti! Lūk, kā noņemt zobu aplikumu vien 5 minūtēs!

Vienkāršāk par vienkāršu!

Slikta mutes dobuma higiēna var izraisīt nepatīkamas problēmas un palielināt zobu aplikuma parādīšanas risku, kaut arī dažiem cilvēkiem ir ģenētiska nosliece uz to. Zobu aplikums, kā likums, tiek likvidēts ar dārgu stomatoloģisku procedūru palīdzību, bet jums ir jāzina, ka jūs varat no tā izvairīties un izbalināt zobus ar parastu ikdienas maisījumu. Šodien mēs grasāmies jums parādīt 4 dabīgus veidus, kā likvidēt zobu aplikumu, kas arī balinās un uzlabos mutes dobuma veselību.

LASI VĒL:Tikai divas sastāvdaļas remdēs zobu sāpes! 

Citrona sula.

Citronam piemīt milzīgas balinošas īpašības, kā arī tas var likvidēt zobakmeni no jūsu zobiem. Un tomēr, šo metodi nevajadzētu bieži lietot dēļ citrusaugļos esošās skābes, kas var bojāt zobu emalju un izraisīt dažādas problēmas. Lai šo metodi izmantotu, vienkārši samaisiet ½ glāzi citrona sulas ar ½ glāzi silta ūdens, pēc tam 5 minūtes skalojiet ar šo maisījumu mutes dobumu.

Zemenes.

Zemenēs ir speciāli savienojumi, kas palīdz viegli likvidēt zobakmeni. Tās nav tik kodīgas kā citronu sula, tā kā jūs varat droši tās lietot bieži. Lai likvidētu zobu aplikumu, vienkārši paberzējiet zobus ar zemenes gabaliņiem aptuveni 7 minūtes.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru