Tā viņš rīkojas, kad ir iemīlējies, skatoties no viņa Zodiaka zīmes

Jaunava

Kad puisis-Jaunava iemīlas, viņš kļūst par pārlieki lielu kritiķi. Viņš kritizēs visu, ko jūs darāt, ne tikai labāko nodomu vadīts, bet arī tāpēc, ka tieksme aizrādīt par kļūdām ir viņam iedzimta. Mīlošais vīrietis-Jaunava atbalstīs arī visas jūsu darbības un palīdzēs realizēt jūsu sapņus.

Svari

Iemīlējies vīrietis-Svari atcerēties katru svarīgu datumu (dzimšanas dienu, dienu, kad jūs satikāties) un apdāvinās jūs ar dārsnām dāvanām. Viņš spontāni jūs priecēs ar brokastīm gultā un citām patīkamām uzmanības zīmēm, lai izrādītu savu mīlestību jums. Romantiskums ir viena no labākajām Svaru īpašībām, tāpēc jums būs pilnīgi skaidrs, ka viņi ir jūsos iemīlējušies.

Skorpions

Vīrietis-Skorpions ir noslēpumains cilvēks, un, kad viņš ir jūsos iemīlējies, viņš pieliks visas pūles, lai pārliecinātu jūs par pretējo, lai pārliecinātos, ka jūs esat viņa mīlestības un uzmanības cienīga. Tiko viņš par to pārliecināsies, viņš koncentrēsies tikai uz jums.

Bet esiet uzmanīgi! Skorpioni ir ārkārtīgi greizsirdīgi, bet ļoti uzticīgi, un viņi mīlēs jūs no visas sirds.

Strēlnieks

Kad vīrieši-Strēlnieki iemīlas, viņi ar galvu metas attiecībās. Tomēr viņi bieži iemīlas, tāpēc ir vajadzīga pastāvīga stimulācija, viņi necieš garlaicību.

Viņi ir humoristiskas un filosofiskas radības, un, kamēr jūs viņus aizraujat, jūs saglabāsies viņu mīlestību. Jā, jūs zināsiet, ka viņi jūs mīl; jūs vienkārši nebūsiet pārliecināti, cik ilga būs viņu mīlestība.

Mežāzis

Mežāzis nezina, kā skaisti aplidot, dziedāt serenādes vai veltīt tās mīļotajai. Ja viņš jūs iemīlēs, viņš ļaus to saprast. Viņš iekārtos jūsu kopējo mitekli vai arī uzcels savu, lai parādītu, cik ļoti viņš par jums rūpējas, un ka būvē kopējus nākotnes plānus.

Ūdensvīrs

Vīrieši-Ūdensvīri ir neparedzami un noslēgti tipāži. Iespējams, ka jums nāksies izmantot savas labākās psiholoģiskās analīzes prasmes, lai saprastu, ko viņi pret jums jūt. Ja jums liekas, ka viņi ieklausās visā, ko jūs sakāt, smejas par jūsu jokiem un cenšas pastāvīgi atrasties jums blakus, tad, visticamāk, viņi jūs mīl.

Emociju izrādīšana Ūdensvīriem nepatīk, tāpēc viņi var likties vienaldzīgi un vēsi. Tomēr viņi vienkārši nevēlas, lai viņus sāpina, tāpēc šādā veidā aizsargājas.

Zivis

Ņemiet šķipsniņu mīlestības un pareiziniet to ar 100, tagad jūs iedomājaties, kā Zivis izjūt mīlestību. Viņiem patīk mīlēt un upurēt visu. Viņi ir romantiski un mīļi.

Zivju mīlestība var likties neīsta, jo viņa ir tik milzīga un visaptveroša, bet viņi patiešām tādas emocijas izjūt.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru