Tā nolēma vīrietis: es sievai nepalīdzu un nekad neplānoju to darīt

Ja mēs runājam par laulībām, tad esmu savas sievas partneris, un daļa no mājas darbiem ir mana atbildība, un nav saistāma ar palīdzību. Es nepalīdzu sievai ar dzīvokļa uzkopšanu, tā kā pats tajā dzīvoju, arī man ir jāseko līdzi, lai dzīvoklis būtu tīrs – daru to savā labā.

Es negatavoju ēdienu kādam citam, es taču arī gribu ēst, un visi mani kulinārijas eksperimenti daļēji tiek veikti, lai iepriecinātu sevi.

Es nepalīdzu sievai mazgāt traukus pēc ēšanas, tā kā arī pats lietoju šos šķīvjus un krūzes, man arī tie ir jāmazgā.

Es neuzskatu, ka palīdzu sievai ar viņas bērniem, viņi taču ir arī mani, un tieši es apņēmos būt viņiem labs tēvs.

Es nemazgāju un negludinu drēbes kādam citam, tās pieder man un maniem bērniem, tad kāpēc kādam citam tas jādara manā vietā. Es necenšos kļūt par palīgu šajā mājā, es gribu būt daļa no tās.

LASI VĒL: Atklājas šokējoši fakti par šķirtās sievas ielaušanos meitu tēva mājā

Kas attiecas uz pateicības vārdiem, es pajautāju savam draugam, kad viņš ir teicis pateicības vārdus sievai par to, ka viņa tiek galā ar saviem pienākumiem. Pateicība tika izteikta vārdos: “Apbrīnojami!”, “Brīnišķīgi!” un citos epitetos. Izklausās absurdi, vai ne? Tad kāpēc gan tev neliekas savādi, kad tu sagaidi uzslavas par tiem pašiem darbiem.

Mūsdienu vīrieši ir pārāk iejutušies mačo tēlā, uzskatot, ka visi mājas darbi ir sieviešu pienākums. Esi partneris savai sievietei, kļūsti par mājas saimnieku, nevis parastu viesi. Saproti, ka tu nāc mājās ne tikai vienkārši paēst, pagulēt un atpūsties, bet tu nāc dzīvot. Uzvedies kā saimnieks! Reālas pārmaiņas dzīvē sākas no mums pašiem. Mācieties paši un māciet saviem bērniem partneru attiecības ģimenē, un tad jūs redzēsiet, ka uzlabojumi būs drīz vien pamanāmi.

avots: lifter.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru