Svarīgākās dzīves mācības, kuras jūs varat iemācīties no sava suņa

2Izdzīvo šo brīdi

Es nenododos pārdomām par pagātni un nebaidos no rītdienas – un, liekas, man no tā ir tikai labāk. Tāpēc, ka katra diena man ir jauna un pilna ar lielām iespējām. Pagātnes vilšanās nevelk mani uz leju. Es necenšos paredzēt nākotni, labu vai sliku. Es katru dienu satieku tad, kad tā atnāk. Šis brīdi ir viss, kas mums patiesībā ir. Guli, izstiepis sev priekšā ķepas, vai arī ķer bumbu, vai dzenies pakaļ savai astei, kā gribi.

3Piedod visiem

Pat, ja tu visu dienu neesi bijis mājās, un tu esi tik aizņemts, ka negribi aiziet pastaigāties ar mani nedaudz ilgāk, vai arī tu uzbļāvi man, jo tev nav noskaņojuma, es, protams, sabēdāšos, bet tūlīt pat tev piedošu. Es joprojām priecājos tevi redzēt. Es tevi satieku uz sliekšņa un nedomāju par to, kā tevi izmainīt uz labo pusi. Es neanalizēju, kāpēc tu izdarīji to, ko izdarīji. Man tas nav jāsaprot. Es tev jau esmu piedevis. Pagātne ir pagātnē, bet laiks ir nenovērtējams. Ejam pastaigāties?

4Zini, ko tev patiesībā vajag

Mums nevajag ļoti daudzas lietas. Man nav vajadzīgs jauns kauliņš. Es gribu to veco, kuru es paslēpu tālākajā stūrī zem dīvāna un apsedzu ar putekļainu plīša zaķīti. Tas ir kļuvis nedaudz tumšāks, bet tik un tā ir ļoti labs. Man pat nav vajadzīga jauna kaklasiksna, bet rotaļlietas man ir vajadzīgas tikai tad, ja mēs ar tām spēlēsimies kopā.

5Pieskārieni – tas ir ļoti svarīgi

Un bučas arī, pat, ja tu esi suns. Es gribu sēdēt tev blakus, un gulēt pie tavām kājām, un skatīties tev acīs, lai tu zinātu, cik ļoti tevi mīlu, jo es nevaru tev to pateikt ar vārdiem. Kā daudzi citi cilvēki.

6Vienmēr atrodi laiku vienkāršām lietām

Piemēram, pavāļāties kopā peļķē vai pie televizora. Es skatīšos TV šovu, vienalga, kādu, tos, kuri patīk tev, pat, ja tajos nav neviena paša suņa. Cik cilvēkus tu zini, kas darītu tieši tāpat? Nav nozīmes, ka man nepatīk “Īstās mājsaimnieces”, no kurienes viņas arī nebūtu, bet es guļu blakus tev, un tu esi laimīgs. Ar to ir gana. Un pēc tam mēs kaut ko paskatīsimies Discovery channel kopā.

7Dažreiz vajag sevi palutināt

Tas ir normāli. Mazs kāruma gabaliņš – tā ir daļa no brīža izbaudīšanas, un zīme par to, ka jūs novērtējat to, kas jums ir blakus. Kad tu man to iedod, tad tu atgādini man par to, ka mīli mani, un es tev tajā pašā brīdī atbildi tieši ar to pašu. Tas laiks, kad mēs spēlējamies vai skrienam kopā, man ir gluži kā kārums.

8Biežāk esi dabā

Tu jutīsies labāk. Un es arī. Es skraidīšu riņķī apkārt un apstāšos, lai parādītu pienākošos cieņu kokiem. Tu arī apstāsies, lai pamanītu skaistumu un ļautu šīs dienas stresam aizlidot prom. Tu domāsi, cik mierīgi peld pīles pa purva virsmu, un es ielēkšu ūdenī, lai viņas patrenkātu, bet tas viss ir lieliski.

9Seko sev līdzi

Pasnaud, ja vajadzīgs, bet pēc tam kārtīgi izstiepies. Izstiep muskuļus un dod sev slodzi. Katru dienu atvēli laiku visvienkāršākajām lietām, lai būtu enerģisks un gatavs dzīves izaicinājumiem, kā arī iespējām. Maksimāli to, uz ko esi spējīgs, un es arī būšu vislabākais suns. Un mēs kopā pavadīsim daudzas laimīgas dienas.

10Mūsu attiecības – tas ir pats galvenais

Un tava ķermeņa valoda un intonācija arī ir svarīgi. Tu esi atnācis mājās – es priecājos tevi redzēt. Nav svarīgi, kas tev vai man šodien ir noticis. Es kustini savu asti no visa spēka, tu glaudi mani un saki man mīļus vārdus. Tava balss skan tik mundri un nedaudz familiāri. Dažreiz tu nemaz neesi tik laimīgs, bet pēc tam ieraugi mani, redzi, cik es esmu priecīgs tevi redzēt, un arī kļūsti laimīgs. Laipni lūgti. Mēs šeit esam kopā, un tas ir pats galvenais.

11Mīlestība – tas ir vienīgais, kam patiesībā ir nozīme

Ja tu elpo, tad tā ir laba diena. Neviens no mums nav perfekts, un tas nav svarīgi. Īsta mīlestība neredz trūkumus. Un, kad es kļūšu vecs un manas acis vairs tik labi neredzēs, un kad mana spalva būs līdzīga tam putekļainajam plīša zaķītim, tu tik un tā mani mīlēsi. Līdz mana mūža beigām. Un es arī – cik ilgi vien spēšu, un pēc tam arī.

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru