Svari ciena labsirdību, bet Vēži – patiesumu: kā radīt labu pirmo iespaidu dažādām Zodiaka zīmēm

Svari: labsirdība un taisnīgums. Svari ir miera uzturēšanas zīme, kas tiecas izvairīties no konfliktiem par katru cenu. Viņiem vienkārši patīk darīt cilvēkus laimīgus, tāpēc, ja jūs varēsiet izstarot labsirdību, viņi to ātri sapratīs. Ja radīsies konflikts, un jūs varēsiet to novērst tā, ka abas puses paliek apmierinātas, tad ir ļoti liela iespējamība, ka mūžam balansējošie Svari gribēs jūs redzēt sev blakus gandrīz 24 stundas diennaktī.

Skorpions: saglabājiet mieru. No pirmā acu uzmetiena var likties, ka piesaistīt sev Skorpionu uzmanību nav iespējams, bet patiesībā tas nemaz tā nav. Reizēm viņu uzmanības piesaistīšanas noslēpums slēpjas faktā, ka jums ir jāparāda viņiem, ka jums viņu uzmanība ir vienaldzīga. Neesiet pārāk uzstājīgs savā vēlmē turpināt komunikāciju, neizrādiet, ka vēlaties “speciāli” sadraudzēties ar viņiem. Citiem vārdiem, neuzbāzieties. Jo noslēpumaināki jūs esat ( un jo vienaldzīgāki jūs liksieties), jo spēcīgāk jūs Skorpionus apbursiet. Saglabājiet mieru, un jūs varēsiet kļūt par uzticamu un ilgtermiņa draugu Skorpionam pēc iepazīšanās.

Strēlnieks: parādiet mīlestību uz piedzīvojumiem. Strēlnieks ir piedzīvojumu meklētājs, lai viņam iepatiktos, ir jābūt drosmīgam, jāmīl ekstremālas izklaides un dažāda veida eksotika. Strēlnieki labāk izvēlas neierobežot sevi savās vēlmēs. Parādiet viņiem savu gatavību uz piedzīvojumiem, un viņi nepaies jums garām.

LASI VĒL: 5 Zodiaka zīmes, kuras vienmēr ir gatavas palīdzēt draugam grūtā brīdī

Mežāzis: pieticīgi padalieties ar saviem sasniegumiem. Strādīgie šīs zīmes pārstāvji parasti daudz ko savā dzīvē sasniedz, un uz viņiem iespaidu atstāj tie, kuri pēc labākās sirdsapziņas spēj pildīt savu darbu. Protams, ir smalka robeža starp stāstu par saviem sasniegumiem un lielīgām pasakām, kam ar realitāti nav nekā kopīga. Lai iepatiktos Mežāzim, pieticīgi pastāstiet par savām pozitīvajām īpašībām un centieties tās pierādīt ar saviem darbiem. Tad Mežāzis ieraudzīs jūsos tieši to cilvēku, kuru viņš tik ilgi ir meklējis.

Ūdensvīrs: izcelieties uz citu fona. Ūdensvīrs ir visneatkarīgākā Zodiaka zīme. Lai arī viņi vienmēr ieklausīsies citos, galu galā viņi tomēr paši pieņem lēmumus. Viņi ciena cilvēkus, kuri nav atkarīgi no apkārtējo viedokļa un vienmēr dara to, ko viņiem liek sirds. Viņi cilvēkos ciena brīvības mīlestību. Ja jūs atklāti atraidāt jebkādus nosacījumus, tad šīs zīmes pārstāvis noteikti jūs pamanīs.

Zivis: padalieties ar saviem vislabākajiem sapņiem. Neviena zīme nav tik sapņaina un radoša, kā Zivis bet, kad viņi pazūd savos sapņos, viņi dažreiz var sajust, ka apkārtējā pasaule paiet viņiem garām. Tā kā citi koncentrējas uz efektivitāti un izpildījumu dzīvē un darbā, viņi turpina cienīt emocijas. Ja jūs nebaidāties dalīties ar savām vispārdrošākajām idejām, Zivis novērtēs, ka jūs atrodaties ar viņām uz viena viļņa.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru