Superpufīgas KOTLETĪTES no vistas maltās gaļas un auzu pārslām

Sastāvdaļas

Vistas maltā gaļa — 500 grami;
ola — 1 gab.;
ātri vārāmās auzu pārslas — ½ glāze;
piens (vai ūdens) — ½ glāze;
sīpols — 1 gab.;
ķiploks — 2 daiviņas;
paprika;
melni maltie pipari;
sāls;
augu eļļa cepšanai.

Pagatavošana

Olu samaisīt ar pienu, ar šo maisījumu apliet auzu pārslas un atstāt pusstundu ievilkties. Smalki sagriezt sīpolu, sasmalcināt ķiploku, pievienot vistas maltajai gaļai un samaisīt.
Maltajai gaļai pievienot piebriedušās auzu pārslas, sāli, piparus, papriku. Malto gaļu rūpīgi samaisīt. Uz pannas uzsildīt eļļu, ar karoti izkārtot vistas maltās gaļas kotletītes. Kotletes apcept no abām pusēm uz spēcīgas uguns, pēc tam uguni samazināt, uzlikt pannai vāku un cept kotletes, līdz tās gatavas. Apetītelīgās, sulīgās kotletītes ir gatavas.

Labu apetīti!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru