Suns viņu pamodina nakts vidū. Ieraugot savu dēlu, viņa bija šausmās

3

Labradors vienmēr juta ķīmiskās izmaiņas zēna organismā ātrāk, nekā jebkāda citas ierīces. Drīz vien Džedajs iemācījās speciālas komandas tam, lai skaidri ļautu Dorijai saprast, kas tieši notiek ar Lūku.

4

Kad suns jūt, ka Lūkam draud briesmas, tas dod Dorijai signālu. No sākum Džedajs pieiet pie mātes un sniedz viņai krāsainu kociņu. Pēc tam pie pazemināta cukura līmeņa zēna organismā suns noguļas uz grīdas, bet pie paaugstināta – paceļ ķepu uz augšu.

5

Džedajs glābj Lūka dzīvību jau vairāk kā trīs gadus. Bez suņa zēnam un viņa mammai Dorijai būtu daudz grūtāk. Džedajam par godu ģimene regulāri rīko ballītes – Dorijai gribētos, lai cilvēki visā pasaulē uzzinātu par to, kā suns spēj palīdzēt slimam bērnam.

6

LASI VĒL: Suns neko neēda vairāk par 6 mēnešiem. Bet kad atklājās, kāpēc, visi bija šokā!

Lūkam un Džedajam ir pašiem sava lapa Facebook sociālajā tīklā, kur zēna mamma katru reizi atjauno stāstu par viņu “zvaigžņu kariem”. Dorijai, tāpat kā daudzām citām mātēm, neklājas viegli ar hroniski slimu bērnu. Paldies Dievam, ka blakus ir Džedajs – patiešām īsts džedajs! Lai Spēki ir ar mums!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru