Sulīgās un maigās kotletes “Putna piens” ar pildījumu

Nav zināms, kurš devis kotletēm tādu nosaukumu. Bet tām tas pat ļoti piestāv. Pat nepamēģinot ir skaidrs, ka ir garšīgi! Vistas kotletes, varbūt tāpēc “putnu”, bet iekšā pildījums, kas padara tās sulīgas, garšīgas un patiesi īpašas.

Recepte ir ļoti vienkārša. Netērējot daudz laika un produktus, jums izdosies radīt šedevru. Un viss pateicoties pildījumam.

Viltības, kas sniedz iespējas radīt kulinārijas meistardarbu:

  • Malto gaļu var taisīt ne tikai no vistas filejas, bet arī no tītara gaļas vai liellopu gaļas.
  • Pildījumam siera un olu vietā var pievienot spinātus vai vārītas sēnes.
  • Sausiņus maltajā gaļā var nomainīt ar mannā vai sasmalcinātām auzu pārslām.
  • Olu maltajai gaļai var nepievienot, bet vienkārši to kārtīgi samaisīt, un kotletes lieliski saglabās formu.

Un pats galvenais. Šajā receptē savienojas divi pagatavošanas veidi. Bet jūs droši variet izmantot vienu no viņiem. Jums patīk cepti ēdieni? Cepiet, līdz kotletes gatavas! Kaut kādu iemeslu dēļ priekšroku dodat diētiskākam termiskās apstrādes veidam? Lūdzu, cepiet cepeškrāsnī.

Rezultāts viens – garšīgs šedevrs!

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru