Sula, kas 42 dienu laikā spējot izārstēt vēzi – tā esot glābusi jau vairāk nekā 45000 dzīvību!

Sastāvdaļas:

  • 55% cukurbietes
  • 20% burkānu
  • 20% selerijas saknes
  • 3% kartupeļu
  • 2% redīsu

(proporcijas norādītas procentuāli, jo to lietošanas daudzums dienas laikā var būt mainīgs)

Dienas laikā varat dzert tik daudz sulas, cik vēlaties. Pats galvenais nosacījums, ka šīs diētas laikā nedrīkst ēst gaļu, cukuru, bet vislabāk, ja pārtiksiet tikai un vienīgi no šīs sulas, taču, ja tas sagādā grūtības, tad varat uzturā lietot sarakstā norādītos dārzeņus.

Lasi vēl: Jūs neticēsiet, bet vēzis – tā neesot saslimšana, bet vienkārši bizness

Sulu drīkst lietot arī pilnībā veseli cilvēki, jo par ļaunu tas nenāks.

Cukurbietēs ir ļoti daudz antioksidantu, vitamīni C, B1, B2 un B6. To sastāvā ir arī folijskābe, kālijs, fosfors, magnijs, kalcijs, nātrijs, dzelzs, cinks. Tieši tādēļ cukurbietes tiek uzskatītas par vienu no visveselīgākajiem dārzeņiem.

Taču pats galvenais ir tas, ka cukurbietēs ir betacianīns (tieši šīs vielas dēļ cukurbietes ir purpura krāsā). Daudzos pētījumos ir pierādīts, ka tieši bietes ir ļoti noderīgas cīņā pret vēzi un leikēmiju.

Betaīns – Organiska slāpekļviela, glicīna metilatvasinājums, ko satur cukurbietes un daudzi citi augi, un tiem piemīt spēcīgas pretvēžu īpašības, jo tās gluži vienkārši iznīcina šīs slimības šūnas. Tās lieliski nomāc jebkādus iekaisuma procesus organismā, tām piemīt antioksidantu īpašības.

Šī sula būs ļoti noderīga un veselīga arī grūtniecēm, jo tajā ir ļoti daudz folijskābes. Turklāt šī sula stimulēs aknu un žultspūšļa funkcijas, palīdz novērst aizcietējumu un likvidē galvassāpes, risina dažādas ādas problēmas, kā arī menstruāciju laikā palīdzēs samazināt vēdera rajonā esošās sāpes un spazmas.

Kopumā var secināt, ka cukurbietes un bietes ir tiešām ļoti labi dārzeņi, kuriem būtu jākļūst par jūsu ēdienkartes neatņemamu sastāvdaļu. Turklāt sula ir vislabākais veids, kā to lietot uzturā, protams, ja jums nepatīk borščs.

Dalieties arī ar citiem lasītājiem!

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Līga</cite>

    Nevis cukurbietes, bet sarkanās bietes. Cukurbietes nav sarkanā krāsā, tās ir dzeltenīgi baltas un tām nepiemīt aprakstītās īpašības.

  • <cite class="fn">Ieva</cite>

    Cik šausmīgs tulkojums, pat bietes vai cukurbietes neatšķir.

  • <cite class="fn">Kristine</cite>

    Nu milie, tak parlasiet ko jus drukajat!!!
    Tagad Austrijas iedzivotaji ir australiesi?!? Jezin!!!!

Pievienot komentāru