Smaržu horoskops. Kāds aromāts piemērotāks katrai zodiaka zīmei?

Lauva

(21. jūlijs–21. augusts)
Vairot spēkus zvēru ķēniņam palīdz izopa, mirres un priedes aromāts. Roze gādā par ģimenes labklājību, bet sandals, rozmarīns un dilles palīdzēs gūt atzinību lietišķajās aprindās. Starp citu, sandals Lauvas seksuālajām attiecībām piešķirs spilgtumu un novitāti.
Mirte nes patīkamas pārmaiņas dzīvē, bet egles, paegļa, lavandas, vērmeļu un lilijas smarža Lauvām ir labvēlīgas tikai noguruma un neveiksmju brīžos.

Jaunava

(22. augusts–23. septembris)
Šajā zīmē dzimušo cilvēku aura pieņem jebkuras smaržas, katru savā jomā. Mirres dāvā veiksmi mīlestībā, roze saglabā skaistumu un pievilcību, dilles aizsargā no ļaunas acs, bet vīraks attīra Jaunavas biolauku. Sandals un mirte sargā ģimenes laimi. Vērmeles atjauno emocionālo mieru, bet egle palīdz tikt galā ar slimībām. Rozmarīns pastiprina domas, paeglis garantē veiksmi zinātniskajā darbā, muskats piešķir mundrumu, bet vērmeles palīdz atbrīvoties no depresijas.

Svari

(24. septembris–23. oktobris)
Šajā zīmē dzimušajiem aromāti jālieto ļoti piesardzīgi, jo Svari ļoti jutīgi reaģē uz smaržām. Bez ierobežojumiem var izmantot vīraka, rozes, lavandas, egles un paegļa aromātu. Vīraks pasargās no noskauduma, to var nēsāt uz krūtīm kā aizsardzību pret ļaunu aci. Roze veicinās spēka pieplūdumu, egle pasargās no nepatikšanām, bet paeglis – no slimībām.

LASI VĒL: 7 visaromātiskākie krūmi dārzam

Skorpions

(24. oktobris–22. novembris)
Skorpions ir ļoti spēcīga zīme, tāpēc nekāda cita smarža, izņemot liliju, nav spējīga mainīt tās auru. Tikai lilija var piespiest Skorpionu atslābināties un iedziļināties savā iekšējā pasaulē. Mirres, sandalu, priedi un muskatu var izmantot tikai spēka izsīkuma brīžos, lai nenodarītu kaitējumu veselībai. Krīzes situācijās rozes smarža Skorpionu pasargās no enerģētiskiem uzbrukumiem un padarīs neievainojamu. Sandals un mirte labvēlīgi ietekmē gan biznesu, gan personīgo dzīvi. Vērmeles, lavanda, paeglis un egle palīdz Skorpionam pieņemt pareizos lēmumus.

Strēlnieks

(23. novembris–20. decembris)
Uz Strēlnieku ļoti labvēlīgi iedarbojas smaržas, kas atjauno saikni ar dabas spēkiem: mirres, vīraks, izops, priede, sandals, mārsils un mirte. Sasniegt virsotni intelektuālajā jomā palīdz paeglis un rozmarīns. Roze akcentē dabas doto pievilcību, toties ar lilijas aromātu jābūt piesardzīgiem, tas der, ja gribas atslābināties, bet nekādā gadījumā to nedrīkst izmantot, risinot svarīgas problēmas.

Mežāzis

(21. decembris–19. janvāris)
Mežāzim veiksmi dod smaržas, kas pastiprina domas un atvēsina emocijas: vērmeles, lavanda, paeglis, rozmarīns un egle. Roze un muskats palīdz nostiprināt apņēmību un ticību saviem spēkiem, ka arī vairo Mežāža labklājību. Vīraks aizsargā ne tikai pašu Mežāzi, bet arī viņa ģimeni no negatīvajām enerģijām. Lilija modina paredzēšanas spējas un rosina iemīlēšanos. Mārsila aromāts piešķir spēku. Toties lietot muskata un priedes aromātu nav vēlams– tie tikai pastiprinās Mežāža spītību.

Ūdensvīrs

(20. janvāris–19. februāris)
Rozmarīns, paeglis, egle un vērmeles palīdz uzturēt garīgos spēkus un sniedz papildu aizsardzību. Sabiedriskās un lietišķās dzīves sfēru kontrolē sandals, muskats, roze un mirte, bet personīgajā dzīvē šie aromāti provocē kaislību uzliesmojumus. Lilija noskaņo Ūdensvīru uz dvēseliskām sarunām, dilles sargā no noskauduma, bet no neveiksmēm palīdz izkulties priede. Mārsils atjauno spēkus, lavanda padara dzīvi rāmu un mierīgu.

LASI VĒL: Maigie cepumi “Ezīši”: pasakains gardums aromātiskajās vafelēs

Zivis

(19. februāris–20. marts)
Šajā zīmē dzimušo veiksme ir tieši atkarīga no iekšējo spēku daudzuma. Viņu laimei labvēlīgs ir vīraks, mirres, mirte, sandals, roze un muskats. Sarežģītu jautājumu risināšanā palīdz egle, lavanda, paeglis un vērmeles. Turklāt visi šie aromāti paaugstina arī imunitāti pret slimībām. Vīriešiem, kas dzimuši Zivju zīmē un ir nodarbināti fiziskā darbā, veiksmi nes mārsils, bet sievietēm šim mērķim labāk izmantot sandalu. Savukārt izops daudzām Zivīm atver paredzēšanas spējas, pastiprina intuīciju. Lilija stiprina pārliecību un ticību saviem spēkiem. Rozmarīns ne tikai vairo spēkus, bet palīdz izvairīties no daudzām dzīves kļūdām.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru