Slinkie kāpostu tīteņi (fotorecepte)

00

Sagriezt gaļu.

000

Samalt to.

0000

Smalki sarīvēt kāpostus un ielikt to karstā ūdenī uz 20 minūtēm.

0

Smalki sagriezt sīpolu un sarīvēt uz nelielas rīves burkānu.

99

Novārīt rīsu.

00

Malto gaļu sālīt un pievienot piparu, olu.

000

Sajaukt kāpostu, burkānu, sīpolu un rīsu. Kārtīgi samaisīt.

0000

Sajaukt malto gaļu ar dārzeņiem, ļaut nostāvēties ledusskapī 30 minūtes (tā labāk lipināsies).

00000

Izveidot tīteņus un ielikt tos cepešpannā.

000000

Starp tīteņiem ieliet nelielu sablendētu tomātu sulas (vai mērces) daudzumu.

Ielikt cepeškrāsnī 180 grādos uz 30 minūtēm.

Sajaukt skābo krējumu un tomātu sulu (sakapātie tomāti, tomātu pastu).

Tīteņus apliet ar mērci. Temperatūru cepeškrāsnī palielināt līdz 200 grādiem un gatavot vēl 30 minūtes.

Labu apetīti! Sanāk ļoti gardi tīteņi.

avots: vkurselife.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru