Skolnieces ņirgājās par apkopēju, taču viņš izdomāja ģeniālu veidu, kā viņām atriebties!

Apkopēja pacietības mērs bija izsmelts, tādēļ viņš devās pie skolas direktores. Protams, ka direktore bija ļoti saprotoša un nekavējoties vērsās pie skolēniem, lai tūdaļ beidz ņirgāties par tiem cilvēkiem, kas ievieš skolā tīrību un kārtību.

Varētu jau šķist, ka meitenes tiešām klausīs skolas direktori, taču nebūt ne. Vecāko klašu meitenes tikai novībsnāja par direktores sacīto un jau nākošajā starpbrīdī devās uz tualeti, lai atstātu uz spoguļiem lūpu krāsas nospiedumus. Tieši tik nejaukas un nepaklausīgas viņas bija!

Taču, par laimi, apkopējs nebija ar pliku roku ņemams! Viņš atkal devās pie direktores, lai kopīgiem spēkiem izdomātu viltīgu rīcības plānu.

Skolnieces gaidīja, kad kārtējo reizi viņām tiks lasīta morāle, taču šoreiz nē. Ar skolas direktori pie sāniem apkopējs ieveda meitenes tualetē un parādīja, kādā veidā tiek tīrīti viņu nedarbi uz spoguļiem.

Man šādā gadījumā pēc tam gribētos ar kaut kādiem antiseptiķiem mazgāt sev visu seju… Domājams, ka tā nebija patiesība, taču apkopējs lieliski nodemonstrēja, ka spoguļus mazgā ar birsti, kas iepriekš pamērcēta tualetes podā.

Šķiet, ka meitenes nesaprata, cik grūti ir nomazgāt spoguļus, jo apkopējs vairākas reizes pēc kārtas mērcēja birsti tualetes podā, lai iegūtu tīru spoguļa virsmu.

Secinājums: nekad nevajag darīt kaut ko otram cilvēkam par spīti, jo pavērsieni dzīvē var būt visdažādākie.

Dalieties ar šo rakstu arī ar saviem draugiem – īpaši ar tiem, kuriem patīk citiem cilvēkiem darīt par spīti.

Avots: marketium.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru