Uzkodu noformēšana
Pica uz irbulīšiem būs īsts šedevrs! Obligāti izmēģini šo vienkāršo ideju, viesi būs stāvā sajūsmā.
Par galda karalieni tiek uzskatīta gaļas plate. Izmanto zaļumus, olīvas, mērces, lai radītu bagātīgu ēdienu.
Visvieglāk pārsteigt viesus var ar uzkodām uz irbulīšiem. Paskaties un pielieto šīs idejas tuvojošos svētkos!
Auksto uzkodu noformēšana mini-sviestmaižu veidā ir aktuāla vienmēr. Izmanto pilngraudu maizi parastās vietā, kā arī sāļos krekerus.
Izveido ruletītes no lavaša, ir vairāk nekā miljons varianti pildījumam! Vari izmantot krāsainās pankūciņas, pievienojot spinātu, burkānu vai biešu sulu.
Uzkodas pie alus pasniedz uz viena šķīvja, tā tās izskatīsies vēl efektīvāk.
Dārzeņi oriģināli izskatās ne salātos, bet pa porcijām, mazās glāzītēs. Asāka mērcīte papildinās ēdiena pikantīgumu.
Augļu uzkoda pie deserta ir pelnījusi īpašu uzmanību. Patiks gan pieaugušiem, gan bērniem.
Dārzeņu plate izskatīsies pievilcīgi uz liela šķīvja vai paplātes. Nepaslinko skaisti izkārtot sastāvdaļas. Rezultāts būs tā vērts.
Pirmais tuvojošos svētku noteikums – sāc gatavoties laikus! Uzzīmē svētku galda bildi iztēlē, nopērc produktus un ķeries pie izpildīšanas! Pamēģini pagatavot oriģinālas tartaletes uz svētkiem, tās noteikti ciemiņus pārsteigs.
Padalies ar mūsu noderīgajiem padomiem ar saviem draugiem, garšīgām lietām jābūt skaistām!