Šīs zodiaka zīmes pārstāvji parasti ir emocionāli visspēcīgākie

Tie vienmēr vēlās būt galvenie it visā un vienmēr, pakļaujot un iespaidojot citus. Bet pats galvenais – tie ir ārkārtīgi izturīgi ekstremālās situācijās. Skorpioni nekad nezaudē galvu un nekrīt panikā. To spēcīgais raksturs  un gribasspēks parādās it visur – no personīgajām attiecībām līdz pat karjerai.

Skorpionu iekšējā enerģija pievelk citu zīmju pārstāvjus. Tos var gan mīlēt, gan ienīst, bet vienaldzīgo pret Skorpioniem ir maz.  Tikai skorpioni var tik ilgi un uzmanīgi skatīties otram acīs, pārbaudot cilvēka izturību un izlemjot par to, kādas būs jūsu tālākās savstarpējās attiecības.

Lasi arī: Neprātīgi gardie „Prāgas” gurķīši ziemai!!

Skorpioni skaitās lieliski mīlnieki, arī šai savai kaislībai viņi atdodas pilnībā. Tāpat arī labiem draugiem, kuri nenodod savus biedrus. Tajā pašā laikā tie ir arī paši bīstamākie ienaidnieki un konkurenti, kuri atceras visus pāri darījumus un aizvainojumus.

Naidīgums pret tiem var novest pie nežēlīgas atriebības, un jebkāds komentārs , raidīts to virzienā, var būt par iemeslu izbaudīt viņu cinisko sarkasmu un smalko humoru.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru