Šis uzlējums palīdzēs jums kļūt slaidai!

Daudzām sievietēm ir sapnis panākt to, lai vēders būtu plakans. Priekš tā viņas izmanto dažādas diētas un intensīvus treniņus.

Bet nevajadzētu pārspīlēt. Lielākā daļa diētu nedod pozitīvu rezultātu, tāpat kā arī pārmērīga fiziskā aktivitāte. Ideālā variantā vajadzētu pareizi bez pārspīlējumiem ēst, daudz kustēties dienas laikā, un tāpat arī iekļaut uzturā produktus un uzlējumus, kuri spējīgi optimizēt svara samazināšanos.

Pamēģiniet dzērienu, kurš optimāli ir tam piemērots.

Salvija – brīnišķīgs augs, bagāts ar vitamīniem un vēl arī ārstnieciskām īpašībām. Bez tā, ka veicina rētu dzīšanu, tas arī samazina gāzu daudzumu kuņģī un uzlabo gremošanu.

Lauru lapas sastāvā ir liels daudzums ēterisko eļļu. Neskaitot stipru urīndzenošu darbību, šim garšaugam piemīt arī pretiekaisuma, rētas dziedinoša, imūnsistēmu stimulējoša iedarbība.

Kanēlis – jaudīgs dabas antioksidants. Tas spēj kontrolēt cukura līmeni asinīs. Turklāt tas paātrina vielmaiņas procesu organismā.

Uzlējuma pagatavošanai jums vajadzēs:

  • 1 l ūdens,
  • 5 lauru lapas,
  • 1 kanēļa mizu,
  • 1 sauju salvijas lapu.

Uzvāriet kastrolī ūdeni, pievienojiet tam lauru lapas, kanēļa standziņu, un salviju. Uzlieciet katliņam vāku un vāriet uz lēnas uguns vēl 15 minūtes. Nedaudz atdzesējiet, izfiltrējiet – un var dzert. Izdzeriet glāzi šī dzēriena trīs reizes dienā pirms ēšanas. Sildīt nav obligāti, to var dzert arī aukstu.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru