Šīs ir vistrakākās Zodiaka zīmes!

Svari

Cilvēki, kuri dzimuši šajā zvaigznājā, ir pavisam adekvāti, bet tikai, ja apkārtējie necenšas sagraut viņu harmoniju, kā sasniegšana ir galvenais Svaru mērķis. Dabīgums un perfekcionisms ir viņu lieliskās īpašības, un kopā tas Svariem liek darīt neiedomajāmas lietas. Ja viņi atnāks uz sālsmaizi un ieraudzīs, ka draugi nav pareizi izkārtojuši mēbeles vai arī nav saskaņojuši tapetes, Svari sevi neturēs grožos. Šajā gadījumā kritikas gāziens ir neizbēgams. Tomēr, ja apkārtējā atmosfēra ļauj viņiem atslābināties, Svari uzvedīsies pilnīgi mierīgi.

Skorpions

Skorpioni ir ļoti paškritiski, un reizēm tieši šī īpašība padara viņus trakus apkārtējo acīs. Viņi mierīgi var nokritizēt savu ārējo izskatu, rīcību, uzvedību, un viņi pat neaizdomājas, cik muļķīgi viņi izskatās šajā brīdī. Turklāt šīs zīmes pārstāvji ir ļoti greizsirdīgi. Ja Skorpions uzzinās par mīļotā cilvēka nodevību, viņš pārvērtīsies par īstu trako, kurš neuzticīgo partneri pakļaus visnežēlīgākajai nopratināšanai.

Strēlnieks

Strēlnieki neprot sevi kontrolēt, viņus virza domas un vēlmes. Pašā ballītes karstumā šīs zīmes pārstāvis var to vienkārši pamest, un tas nenotiks pēkšņu lietu vai sliktas pašsajūtas dēļ, bet gan tāpēc, ka viņam radās ideja, ko nepieciešams realizēt tieši tagad. Apkārtējie nesaskata loģiku Strēlnieka rīcībā, jo viņi jebkurā brīdī var pakļauties iedvesmai, pat tad, kad tas ir pilnīgi nevietā.

Mežāzis

Mežāži ir labi karjeristi un atbildīgi vadītāji, bet, atrodoties vadošā amatā, viņi kļūst par īstiem tirāniem. Ja viņi ir pieņēmuši lēmumu, tad viņus apstrīdēt nav jēgas, jo cīnīties ar Mežāžu spītību ir bezjēdzīgi. Dažreiz pat tuvinieki var ciest no Mežāža tirānijas, jo strīdēšanās ar viņiem nenoved ne pie kā laba, kā arī prasa daudz nervus. Lai pārliecinātu šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus, vajadzēs sniegt tūkstošiem iemeslu, kāpēc viņiem nav taisnība, kaut gan lielākajā daļā gadījumu tas tik un tā nav iespējams.

Ūdensvīrs

Neskatoties uz rakstura īpatnībām, Ūdensvīru nosaukt par traku nevar. Dažreiz viņu rīcība var likties dīvaina apkārtējiem, bet uz rīkoties traki viņiem nekad nepietiek drosmes. Protams, viņi var aut ko pie sevis bubināt sabiedriskā vietā, vai arī muļķīgi pajokot, atrodoties lielveikala rindā, bet tāpēc cilvēki neuzskata viņus par “ne no šīs pasaules”, bet lielākajā daļā gadījumu pat nepievērš viņiem uzmanību.

Zivis

Zivis patiešām var nosaukt par vismierīgāko un pasauli mīlošāko Zodiaka zīmi. Apkārtējiem ir patīkami atrasties ar viņiem vienā kompānijā, jo viņi ne tikai neveic trakus darbus, bet, tieši otrādi, cenšas kontrolēt savus vārdus un darbus. No Zivju lūpām nekad nenāk kritika vai necenzēts vārds, jo viņi zina, ka tamlīdzīga uzvedība spēj viņus parādīt ne pašā labākajā gaismā.

Katru dienu mēs esam spiesti būt līdzās ar cilvēkiem, un komunikācija ar tiem var sniegt gan pozitīvas, gan arī negatīvas emocijas. Tomēr ir tāds cilvēku tips, ar kuriem labāk neuzturēt attiecības, jo tās var atņemt jums enerģiju.

avots: www.cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru