Šis augs tiks galā ar jebkuru dermatoloģisko problēmu! Īsts atradums jūsu sejas ādai!

Alveja ir viens no pieprasītākajiem augiem skaistumkopšanas industrijā. Tieši alvejas sastāvā ir ļoti daudz barības vielu, kas labvēlīgi ietekmē ādas stāvokli. Tiek runāts, ka pati Kleopatra savulaik, dodoties vannā, esot tai klāt likusi svaigu alvejas sulu.

Alveju izmanto ne tikai kosmētiskos, bet arī ārstnieciskos nolūkos. Izrādās, ka alveja ārstē akni, izlīdzina grumbiņas, samazina dažādus plankumus un pigmentus, turklāt noņem niezi un apsārtumu. Tas ir visīstākais dārgums, kas palīdz sievietēm būt skaistām. Lai alveju izmantotu sejas ādai, iespējams lietot dažādas maskas, losjonus vai tinktūras katru dienu.

Alveja jūsu sejas ādai

SKAISTUMA NOSLĒPUMI

Maska, kas palīdzēs jums izskatīties daudz jaunākām

Sajauciet kopā divas ēdamkarotes saberzētas putras, kuru ieguvāt no alvejas lapām, kopā ar divām ēdamkarotēm piena un vienu jēlu olas dzeltenumu. Visas sastāvdaļas maisiet tik ilgi, līdz iegūta viendabīga masa. Uzklājiet uz sejas un atstājiet to 20 minūtes. Pēc tam rūpīgi nomazgājiet seju ar ūdeni.

LASI VĒL: Viņa notīrīja seju izmantojot alvejas lapas. Lūk, kas notika pēc 15 minūtēm, tas šokēs ik vienu!

Līdzeklis pret pumpām

Būs nepieciešama viena tējkarote alvejas sulas, viena tējkarote krējuma un puse no olas dzeltenuma. Visu kārtīgi sajauciet kopā un klājiet uz sejas. Līdzko virsējā kārta būs izžuvusi, uzklājiet pa virsu nākošo kārtu. Ļaujiet maskai 30 minūtes iedarboties.

Sejas tīrīšanas losjons

Ņemiet pus glāzi iepriekš uzvārīta, taču atdzesēta ūdens, pievienojiet klāt vienu tējkaroti glicerīna, divas tējkarotes alvejas sulas un vienu tējkaroti citronu sulas. Visu kārtīgi sakratiet un ar vates plāksnītes palīdzību notīriet sejas ādu. Pēc tam noskalojiet seju ar ūdeni.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru