Sirdi plosošs fotoattēls ar vecu kungu, kuru ieskauj tukši lielveikalu plaukti. Pasaule 2020. gadā

Fotogrāfija, kurā redzams kāds vecs kungs, kuru ieskauj tukši lielveikalu plaukti koronavīrusa pandēmijas laikā, izraisīja vētrainu reakciju internetā.

LASI VĒL: Veikals Dānijā ir izdomājis izcilu veidu, kā pārtraukt iepirkšanās neprātu. Lieliska reakcija uz paniku!

Kopš koronavīrusa uzliesmojuma sākuma cilvēki visā pasaulē steidz pirkt pirmās nepieciešamība preces vairumā. Bet tas ir slikti tiem, kuriem nav iespējas ieņemt rindu lielveikalā no rīta vai uzreiz nopirkt lielu preču daudzumu. Lielveikali mudina pircējus izrādīt iecietību pret šiem cilvēkiem, un daži pat ieviesuši īpašās stundas tikai vecāka gadagājuma cilvēkiem un aprūpētājiem.

Šo fotogrāfiju uzņēmusi angliete Laurena Teilore Sainsbury lielveikalā, Epsomā. Fotoattēls internetā jau ir savācis vairāk nekā 252 tūkstošus “patīk” un vairāk nekā 2,5 tūkstošus komentāru. Cilvēki izrāda gan līdzjūtību, gan sašutumu.

LASI VĒL: Mūsu varoņi! Iesaki šo rakstu katram, kurš uzskata, ka korona vīrus ir nieks

Laurena saka, ka tas bija briesmīgi un ļoti skumji. “Šī ir tikai viena rinda, pārējās arī bija tukšas. Cilvēki no plauktiem noslaucīja visu, kas vēl uz tiem atradās. Ļoti skumji, ka sabiedrība ir nonākusi tik tālu. Ikvienam ir vajadzīgas preces, bet šis kungs palika bez nekā,” viņa rakstīja.

Kāds ir jūsu viedoklis par šo situācijā?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru