Sīkumi, kuri izjauks pat ideālas attiecības

Attiecības starp diviem mīlošiem un mīļiem cilvēkiem prasa neatlaidīgu darbu.

Statistika norāda, ka katras otrās laulības beidzas ar šķiršanos. Pētījumi ne vienmēr norāda, kādi iemesli ir šādai rīcībai.

Lūk, kāpēc mums vajag izvairīties no dažām izplatītām kļūdām, kas negatīvi ietekmē mūsu attiecību stabilitāti.

Mīlas attiecības – tas nekad nav vienkārši. Ja mēs nolemjam būt daļa no pāra, mums ir jāuzņemas atbildība pārstāt kaitēt savām attiecībām.

Lūk, 7 galvenās kļūdas, kādas pieļauj gandrīz visi iemīlējušies:

  1. Uztvert mīļoto kā kaut ko pašu par sevi saprotamu

Viena no galvenajām uzvedības kļūdām pāri ir tāda, ka mēs aizmirstam atgādināt savam partnerim, ka viņš mums ir svarīgs.

Mēs aizmirstam par visiem maigajiem žestiem un mazajiem sīkumiem, kuri attiecību sākumā mums bija tik svarīgi. Attiecībām ir jāattīstās, par tām ir jārūpējas.

Mums ir jādod sev laiks, un jāsaprot, ko mēs patiesībā esam pelnījuši. Visvienkāršākais veids, kā atgriezties pie sīkumiem, ir sev pajautāt, kāda būtu tava dzīve, ja šis cilvēks nebūtu tev blakus.

Neļauj jūsu attiecībām izjukt uzmanības trūkuma dēļ.

  1. Melot

Attiecībām pārī ir jābalstās uz uzticību. Runā, ka ir baltie meli, bet atttiecībām pāri vairāk noderēs pārliecība vienam par otru.

Padomā, ka patiesība agri vai vēlu uzpeldēs gaismā. Sīki meli var ļoti stipri kaitēt attiecībām, un tā ir viena no smagākajām pāra kļūdām.

Tavs partneris var padomāt, ka, ja tu viņam esi samelojusi par sīkumiem, tad kāpēc gan tev nesamelot par kaut ko būtisku?

Kaut ko slēpt no sava partnera – tas ir tas pats.

Ir pilnīgi normāli, ja tu strīdies ar mīļoto, ka tu pēc tam negribi ar viņu runāt. Bet pēc tam, kad lepnums atkāpjas, ir jānotiek kaut kam labam.

Pacenties nerunāt neko sliktu, savādāk pēc tam to nožēlosi.

Ja klusēšana ilgs pārāk ilgi, tu vari kaitēt savām attiecībām, jo tavam partnerim liksies, ka viņš tev nemaz nav svarīgs.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru