Sievu reitings pēc Horoskopa zīmes. Un pirmā vieta tiek piešķirta….

8. vieta DVĪŅI

Sieva – Dvīnis redz savam vīram cauri, un tas ir bīstami. No viņas neko nenoslēpsi: ne savus plānus, ne mazu dēku darbavietā. ( kas nemaz nav dēka) Jaunkundze – Dvīnis attiecībās ar vīru atgādina despotisku māti. Nekas nepaslīdēs garām viņas vērīgajam skatienam. Nu ka noliec cepumu vietā!

7. vieta AUNS

Auns – sieviete vulkāns. Dzīvot ar viņu ir sarežģīti, taču interesanti. Auns  no sirds ir pārliecināta, ka viņa ir labākais, kas ar viņas vīru ir noticis. Auns savā ziņā atgādina jauno dāmu – Dvīni, taču tomēr labuma no viņas ir vairāk. Viņa cenšas vīru pāraudzināt un bieži vien tas vīram nāk par labu.

6. vieta SVARI

Daudzi vīrieši sapņo par tādu sievu kā Svari. Viņa pilnībā atbilst šim apgalvojumam: “Sievietei ir jābūt mīļākajai gultā, saimniecei virtuvē un skaistulei ciemos.” Tā ir medaļas viena puse. Taču Dvīņu sievietes un viņas vīra dzīvē gadās dienas, kad Dvīnis pārvēršas migērā un kļūst par kašķīgu un histērisku bābu. Pēc  tam šis periods pāriet un vīrs var uzelpot, līdz noteiktam laikam…

LASI VĒL: Jaunu attiecību klupšanas akmeņi: 7 likumi un aizliegumi

5. vieta JAUNAVA

Jaunava ir labāko pieciniekā mūsu sievu reitingā. Viņa ir gan lieliska mīļākā, gan satriecoša saimniece, gudriniece un līdzgaitniece… tikai barvedis šai laulībā nebūs vīrs, bet gan viņa. Un šo viņas rakstura īpašību var atpazīt jau bildinājuma stadijā. Ja viņa atbildēs ar “es padomāšu”, tad īstais laiks ir bēgt.

4. vieta VĒRSIS

Ar jaunkundzi – Vērsi, kopumā laulība ir ļoti interesanta. Kā saimniece viņa ir ideāla. Kā mīļākā – arī gandrīz nevienam nav pretenziju. Taču ņemt viņu par sievu ir vērts tikai tad, ja esat drošs, ka simto reizi pirksiet jaunu tējas servīzi. Varbūt tomēr jūs izvēlaties dzīvot mierīgāk.

3. vieta MEŽĀZIS

Mežāzis no sirds uzskata sevi par ideālu sievu. Un par sievu viņai jāiziet – pareizi! – pie ideāla vīrieša. Izvēloties partneri, viņa vadās tikai pēc aprēķina, nevis pēc kaut kādas tur pusaudžu iemīlēšanās. Ja jums atbildēja ar “jā”, uzskatiet, ka jūs šo atlasi esiet izgājis. Tikai kas būs, ja Mežāzis sapratīs, ka vīrs ne tuvu nav ideāls? Šis jau ir cits jautājums….

2. vieta ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs – visu vīriešu sapņu sieviete. Gandrīz. Tieši viņa vienmēr gaisīga, vienmēr apmierināta un mūžīgi jauna. Citiem vārdiem – viegla, un tādas, kā zināms, vīrieši mīl. Kopumā laulība ar viņu būs bezrūpīga. Tikai, pierunāt viņu precēties – tas tik ir uzdevums, jo brīvība un neatkarība viņai ir viss.

1.vieta VĒZIS

Par ģimeni Vēzis sapņo jau kopš bērnības. Par savu personīgo. Tāpēc pieaugušā vecumā jaunkundze – Vēzis zina, kas vajadzīgs ģimenes veidošanai. Ģimene viņai ir vissvarīgākais un to pašu viņa sagaida arī no sava vīra. Un lai tikai pamēģina prasīties zvejot uz visu sestdienu! Nē! Pat ne pusdienu!

Protams, šis ir joku horoskops un nevar tam ticēt uz visiem 100%. Taču piekrītiet, ka zināma daļa patiesības tajā tomēr ir!

Avots: ladysterritory.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru