Sievietes pēc 40 gadiem to ēst nedrīkst nekādā gadījumā! Savādāk neiztikt bez problēmām ar lieko svaru un zarnām…

1482062333_1-7-696x383

Kas jāēd sievietēm pēc 40

Pievērsiet uzmanību piena produktu un dārzeņu olbaltumvielām. Gaļas daudzums ar gadiem ir jāsamazina, jo organisms sāk to grūti uzsūkt. Tāpēc savā ēdienkartē iekļaujiet biezpienu, sieru un sēnes. Ja no gaļas ir grūti atteikties, tad izvēlieties maigāku un liesāku gaļu, piemēram, trusi un vistu.

Uzreiz pēc pamošanās izdzeriet ūdeni, kā arī pārtraukumos starp ēdienreizēm. Kafiju var, bet ne vairāk par 1 krūzi dienā.
Izslēdziet saldus gāzētos dzērienus, ātro ēdienu un miltu izstrādājumus no savas ēdienkartes. Saldie, ceptie izstrādājumi, cukurs – tie ir ātrie ogļhidrāti, kurus organisms mērķtiecīgi sadala un pārvērš tos taukos.

LASI VĒL: Ārstnieciskais sīrups aknām, nierēm un kuņģa zarnu traktam

Ja neizdodas uzreiz atteikties no kaitīgā ēdiena, nedēļu pa nedēļai no ēdienkartes izslēdziet pa vienam kaitīgajam produktam. Dietologi iesaka izmantot viltību. Ja ļoti gribas, apēdiet kaitīgo produktu pirmajā dienas pusē. Tikai ēst to vajag kopā ar produktu, kurā ir daudz šķiedrvielu. Piemēram, ābolu ar karameli, pilngraudu maize ar plānu ievārījuma kārtiņu.

Pievērsiet uzmanību sezamam. Tajā atrodami fitoestrogēni – vielas, kas līdzīgas sievietes dzimumorgāniem. Šīs sēklas palīdz noregulēt metabolismu un samazināt sliktā holesterīna līmeni. Tikai lietojiet ne vairāk par 3 tējkarotēm dienā.

Atsakieties no alkohola, ja vēlaties būt slaida un lai zarnas strādātu kā pulkstenis. Svētkos varat sev atļaut izdzert vienu glāzi sausā sarkanvīna.

Trekna jūras zivs ir viens no labākajiem produktiem sievietēm pēc 40 gadiem. Polinepiesātinātie tauki zivīs nodrošina asinsvadu aizsardzību, uzlabo atmiņu, bet blāvi mati un āda pārvērtīsies par mirdzošu!

Kas ir frakcionēta ēšana? Tā ir ēšana nelielās porcijās ik pēc 2 – 3 stundām. Jūs nepaspēsiet izbadēties un paātrināsiet savu metabolismu. No sākuma jums būs nedaudz nekomfortabli, ja jūs esat pieraduši visu dienu neēst, bet vakarā uzbrukt vakariņām. Bet jūs ļoti ātri pieradīsiet pie frakcionētās ēšanas.

LASI VĒL: Fantastiska recepte zarnu trakta attīrīšanai, kas palīdzēs atbrīvoties līdz pat 11 kg liekā svara

Ievērojiet šos vienkāršos noteikumus jebkurā vecumā, un jūs jutīsieties jauni un veseli. Aizmirstiet par smaguma sajūtu kuņģī un lieko svaru. Pamēģiniet, tas nemaz nav tik sarežģīti!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru