Ārstnieciskais sīrups aknām, nierēm un kuņģa zarnu traktam

 

“Man bija kaimiņiene, kurai ļoti patika iedzert, un daudz. Un viņa ar to lietu tā aizrāvās, ka noveda aknas līdz cirozei. Viņa ilgi ārstējās, vairākas reizes gulēja slimnīcā, taču pilnībā izārstēties nevarēja.

Un tad viņai iedeva recepti, ar kuras palīdzību viņa pilnībā izārstēja aknu cirozi.  Taču ar šo recepti, kā izrādās var ārstēt praktiski visas aknu, nieru un kuņģa – zarnu trakta slimības. ”

LASI VĒL: Kā ātri un viegli tikt galā ar zarnu parazītiem? 4 tautas līdzekļi. Man liekas, ka 3 veids ir pats efektīvākais

Ārstnieciskā sīrupa recepte

Šī sīrupa pagatavošanai jums vajadzēs 2 glāzes pelašķu ziedu un 2 glāzes biškrēsliņu ziedu. ( ņemiet tikai augu ziedus bez lapām un stumbriem)

Ielieciet ziedus emaljētā katlā un aplejiet ar 2 litriem auksta ūdens. Uzlieciet vāku un atstājiet uz diennakti istabas temperatūrā.

Pēc tam lieciet uz uguns, taču nevāriet. Kad parādās pirmie burbulīši , ņemiet nost un atstājiet vēl uz 4-5 stundām. Atkārtojiet šo darbību vēlreiz. Kad otrreiz būsiet uzkarsējuši līdz vārīšanas temperatūrai – izkāsiet šķidrumu caur trīskāršu marli.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru