Sieviete ieliek sveci stikla vāzē un to pielej pilnu ar ūdeni. Rezultāts jūs pārsteigs!

Svecēm piemīt īpašības atsvaidzināt un padarīt spilgtāku jebkuru  interjeru. Bet tās pašas par sevi reti, kad izskatās kā īpaši izmeklēti interjera elementi.  Bet ja nu tomēr izskatās, tad tādu sveču cena ir vienkārši astronomiska.

Piedāvājam jums interesantu svečtura ideju, kas visvienkāršāko sveci pārvērtīs par īstu pērli jebkurā istabā.  To var izmantot kā svētkos,  tā arī ikdienā. Ārkārtīgi skaisti šāda svece izskatīsies kaut kur ārpus telpām, piemēram, dārzā. 

Dekoram var izmantot jūras oļus vai citus skaistus akmeņus. Ielieciet šauru stikla vāzi iekš platākas, un pirmo piepildiet līdz pusei ar akmeņiem.

Platākās vāzes apakšu aizpildiet ar nedaudz grants. Tās vietā variet izmantot arī skaistas, gaišas smiltis.

Platākajā vāzē ievietojiet arī ūdens augus (var izmantot kā mākslīgos, tā dabīgos). Šādus var iegādāties zoo veikalos akvāriju nodaļās. Jaungada rotājumiem var izmantot egļu vai priežu zariņus ūdenszāļu vietā, tie lieliski iederas Ziemassvētku dekoros.

Mazākajā vāzē ievietojiet sveci.

Piepildiet lielāko vāzi ar ūdeni tā, lai šķidrums neiekļūst šaurākajā vāzē. Tāpat ūdens līmenim jābūt pietiekoši augstam, lai sveces dakts būtu zem šī līmeņa.

Atliek vien aizdedzināt sveci un izbaudīt neticamo skatu.. Sajūta, it kā brīnumi būtu iespējami!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru