Sieviete ar savām rokām gandrīz neaizsūtīja uz viņsauli savu dēlu

Šī kaimiņiene varēja strādāt dažādas riebeklības un piedāvāja izdarīt sliktu arī šai meitenei Katei, taču vajadzēja samaksāt noteiktu summu. Zane nopriecājās, ka varēs no nīstās jaunkundzes tikt vaļā . un tā kādā saulainā vasaras dienā Zane aizgāja uz frizētavu, bet telefonu atstāja mājās. Pārnākot mājās, viņa izdzirdēja, ka dēls nokļuvis avārijā un tagad ir reanimācijā. Kad viņi atbrauca uz slimnīcu, Salvi jau veda uz operāciju. Bet ķirurģe, kura viņu operēs bija Kate.

Zane piegāja pie sievietes, nometās viņas priekšā ceļos un lūdzās, lai glābj viņas dēlu. Kate viņu piecēla un teica, ka darīs visu iespējamo, jo tagad viņš ir ne tikai viņas dēls, bet arī viņu gaidāmā bērna tēvs. Operācija noritēja veiksmīgi un tad, kad jau varēja dēlu apciemot, atnākot uz slimnīcu vecā sieviete ieraudzīja tādu ainu – Kates dēls turēja Salvi pie rokas un lūdza viņam, lai nekad vairs nepamet viņus ar mammu.

Zane piegāja pie Kates un teica, lai viņa nekavējoties dodoties pie viņiem mājās, jo viņai tagad esot ne tikai mīļa vedekla, mazdēls, un būšot vēl mazbērni. Salvi izrakstīja no slimnīcas. Viņi ar Kati sarakstījās un gaida pasaulē ierodamies otro mazuli. Sakot, ka tā būšot meitenīte.

Bet Zane nekad vairs neizmanto kaimiņienes pakalpojumus. Viņa saprata, ka gandrīz vai aizsūtīja savu dēlu uz viņsauli. Mīliet savus tuvākos un viņi jums atmaksās ar to pašu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru