Sieva vīram pieprasīja šķiršanos; Vīra atbilde šokēja visus!

Un, lūk, vīra atbilde:

Dārgā bijusī sieva, tu nevari iedomāties, kādu prieku es jutu, lasot tavu vēstuli. Tā ir taisnība, ka mēs esam precējušies 7 gadus, bet tu nekad neesi bijusi laba sieva, es pamanīju tavu jauno matu griezumu, bet man tas nepatika, jo tu izskatījies pēc vīrieša, es atceros, ka biji pagatavojusi ēdienu, ko tu domāji esam manu mīļāko, bet tu mani sajauci ar manu brāli, jo es jau ilgu laiku, tieši 7 gadus, vispār neēdu cūkkgaļu.

Attiecībā uz tavām jaunajām biksītēm, mani pārsteidza birka, kas norādīja to cenu(49,99 €), kas ir precīzi tāda pati summa, ko mans brālis bija no manis aizņēmies tajā pašā rītā. Bet es tomēr turpināju tevi mīlēt un cerēt, ka mēs varēsim sadzīvot. Tā kā šorīt laimēju loterijā 10 miljonus dolāru, es pieņēmu lēmumu pamest savu darbu, es nopirku divas biļetes ceļojumam uz Jamaiku kopā ar tevi, bet, kad atgriezos, pamanīju tavu vēstuli, un tā pat ir labāk.

Es ceru, ka tev būs tā dzīve, kuru tu vēlies. Mans advokāts apstiprina, ka tavas vēstules dēļ tev nepienākas nekāda daļa no manas naudas, dzīvo laimīga.

Paraksts: tavs bijušais vīrs, bagāts un brīvs.

dzent

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru