Siera kūkas recepte bez miltiem

Daudzi grib zināt, kā pagatavot siera kūku, kuru varēs baudīt un nesatraukties par šī produkta ietekmi uz mūsu figūru. Tas ir patiešām iespējami, jo ar šo recepti vienā kūkas gabaliņā ir tikai 98 kilokalorijas (proti, šāds kaloriju daudzums ir uz 100 gramiem produkta).

Sastāvdaļas:

  • 15 g želatīna
  • 50 g kakao pulvera
  • 100 g ūdens
  • 20 g dabīgā medus
  • 100 g piena ar tauku saturu 2,5%
  • 370 g 0,1% biezpiena

Pagatavošana:

  1. Želatīna kristāliņus aplejiet ar ūdeni (apmēram vienu glāzi) un atstājiet to 30 minūtes. Pēc tam, kad želatīns būs piebriedis, lieko ūdeni (ja tāds būs palicis) nolejiet nost.
  2. Līdz želatīna pilnīgai izkausēšanai un piena pieliešanai, lieciet želatīnu uz nelielas uguns.
  3. Noņemiet masu no uguns, ieberiet tajā kakao, biezpienu un medu. Ar blendera palīdzību sakuliet masu līdz viendabīgai konsistencei.
  4. Pārlieciet iegūto masu cepamajā formā ar augstām malām un lieciet ledusskapī, lai sacietē.

Tā tika pagatavots gardā un maigā šokolādes siera kūka. Turklāt tā ir diētiska. Lai jums labi garšo!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru