SIA “M.E.LAT-LUX” kļūst par EvoBus Mercedes-Benz ģenerālpārstāvi

Ar 2018.gada 1.aprīli SIA “M.E.LAT-LUX” kļuvis par Mercedes-Benz autobusu oficiālo ģenerālpārstāvi Latvijā un Lietuvā, paplašinot esošo sadarbību ar Vācijas “Setra” un Mercedes-Benz autobusu ražotāju EvoBus. Š.g. 25. maijā viesnīcas “Villa Santa” Tilta mājā notika jauno Mercedes-Benz un Setra autobusu prezentācijas pasākums.

SIA “M.E.LAT-LUX” sadarbība ar autobusu ražotāju EvoBus aizsākās 1999. gadā, kļūstot par Setra autobusu pārstāvniecību Latvijā. Pamatojoties uz veiksmīgo ilgtermiņa sadarbību, EvoBus piedāvāja papildus uzņemties arī Mercedes-Benz autobusu ģenerālpārstāvja pienākumus Latvijā un Lietuvā. SIA “M.E.LAT-LUX” dibināts 1992. gadā, atrodas Cēsīs, šobrīd uzņēmumā ir 31 darbinieks un 2017.gadā uzņēmums strādāja ar 19 miljoni eiro apgrozījumu, galvenokārt nodarbojoties ar autobusu tirdzniecības un servisa pakalpojumiem.

Gan “Setra”, gan Mercedes-Benz autobusi iemantojuši uzticību un popularitāti Eiropas pasažieru pārvadātāju vidū, tāpēc nepieciešamība paplašināt modeļu klāstu Latvijā ir likumsakarīga, ļaujot pircējam izvēlēties savām vajadzībām un prasībām atbilstošāko transporta līdzekli. Mercedes-Benz piedāvā plašu pilsētas, starppilsētu, tūrisma, kā arī pasažieru mikroautobusu modeļu klāstu. Produkti ir pilnveidoti un piedāvā Mercedes-Benz kvalitāti, uzticamību un drošību. Pirmo Mercedes-Benz Tourismo autobusu no jaunā ģenerālpārstāvja SIA “M.E.LAT-LUX” ir iegādājusies AS “Talsu Autotransports”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru