Sešas Zodiaka zīmes, kuras galīgi nemāk apieties ar naudu

  1. Ūdensvīrs

Ūdensvīrs nespēj pretoties jaunajām tehnoloģijām. Viņš ar nepacietību gaida jaunā telefona izlaišanu. Viņš aktīvi seko līdzi jaunumiem un, kad parādās kaut kas jauns, viņam obligāti vajag to iegādāties.

Viņš dotu priekšroku jaunam datoram, nevis pieklājīgam bankas kontam, un, lai arī viņš visiem spēkiem cenšas būt atbildīgāks finansu sfērā, viņš ir ārkārtīgi pretrunīgs ar naudu.

  1. Lauva

Lauva cenšas but uzmanīga un godīga pret naudu, bet ir ļoti atkarīgi no impulsīviem pirkumiem. Viņai patīk dāvināt neticami dārgas dāvanas ģimenei, draugiem, tuviniekiem un pat pašai sev. Lauva nepērk lētas lietas, viņa dod priekšroku grezniem priekšmetiem.

Viņai ir vienalga, ka viņu apvaino izšķērdībā un pārlieku lielā ekstravagantumā. Lauvai patīk sevi lutināt, un, ja viņa vēlas masāžu vai manikīru, tad viņa dosies uz visdārgāko salonu pilsētā.

  1. Svari

Svari mēdz būt pārlieku dāsni, vēloties visiem iepatikties. Viņi cenšas sekot līdzi savām finansēm un atlikt naudu nebaltai dienai, bet ne vienmēr tas viņiem izdodas.

Viņiem patīk palīdzēt kādam, vai arī izmantos naudu, lai padarītu kādu laimīgāku. Nauda nevar jums nopirkt laimi, bet iesākumam arī tas nav slikti.

  1. Dvīņi

Dvīņi ir neviennozīmīgi, kad runa ir par naudu. No vienas puses, viņi taupa naudu nākotnei, bet no otras – viņi ir azartiski spēlētāji. Dvīņiem patīk ieguldīt ātri attīstošās lietās un shēmās, kam ir jānes laba peļņa, bet pakļauj sevi finansiāliem riskiem.

Atliek vien cerēt, ka viņi nopirks loterijas biļeti, un nespekulēs ar saviem ietaupījumiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru