Neparasti vienkāršs veids, kā pagatavot gaļu, kas kūst mutē

Reizēm tā notiek, ka gaļas gabals, kas mums liekas apetītelīgs pēc skata, tuvākā apskatē izrādās stingrs. Cerības par garšīgām ģimenes pusdienām ir apdraudētas.

Saimniecei acu priekšā pavīd neveiksmīga galda nažu cīņa ar cietajiem gabaliņiem. Bet ko gan maksās kulinārijā izsmalcinātās vīramātes centieni sakošļāt solīti mīksto un sulīgo gaļu?

Situācija kļūst vēl kritiskāka, ja pie svinību galda ieradušies lūgti viesi.

Ja tas ir noticis ar jums, nebēdājieties! Tāpēc, ka mēs esam gatavi padalīties ar pārsteidzoši vienkāršu un pārbaudītu veidu, kā mīkstināt jebkuru gaļu, un pat zirga gaļu. Turklāt jums nevajadzēs sastādīt pirkumu sarakstu un samaisīt blenderī eksotiskus produktus.

Viss ir daudz vienkāršāk! Palīgā nāks bikarbonāta nātrijs, tas ir, visparastākā dzeramā soda.

Dāsni apberiet gaļas gabalu ar sodu.

Rūpīgi izkārtojiet pulveri pa visu gaļas virsmu, no visām pusēm.

Ielieciet trauku ar gaļu ledusskapī uz 3 – 5 stundām.

Pēc izņemšanas no ledusskapja, nomazgājiet visu dzeramo sodu zem tekoša ūdens.

Gatavojiet gaļu, ievērojiet jūsu iecienītāko recepti. Kad pienāks laiks nogaršot pagatavoto ēdienu, gaļa vienkārši kusīs mutē!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru