Savādāks kartupeļu biezenis – gatavots cepeškrāsnī

Gatavošanas gaita:

  1. Uzsildīt cepeškrāsni līdz 190 grādiem.
  2. Kartupeļus nomizot, sagriezt lielos gabalos un ielikt kastrolī ar ūdeni un attīrītām ķiploka daiviņām. Pievienot sāli. Vārīt, kad sāk burbuļot – samazināt ūdeni un vārīt 20-25 minūtes.
  3. Noliet ūdeni un samīcīt kartupeļus ar ķiploku. Pievienot sieru, sviestu, krējumu, pienu, sāli un piparus.
  4. Pārlikt maisījumu cepamformā. Apkaisīt ar sieru un cept 40 minūtes. Pasniegt karstu.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

LOGO_IRECEPTES2-346x321

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru