Sātīgas vakariņas ātri un vienkārši: ieliki cepeškrāsnī un pēc 30 minūtēm – gatavs!

3Pagatavošana

  1. Bļodā samaisa svaigas olas, skābo krējumu, kefīru, pievieno šķipsniņu sāls. Atsevišķā bļodā izsijā miltus kopā ar cepamo pulveri, pievieno šķidrajam maisījumam. Mīklai jāsanāk bieza skābā krējuma konsistencē.
  2. Vārītas olas un vistas gaļu sagriež kubiciņos. Samaisa ar kartupeļu biezeni. Pabeidz gatavot pildījumu, pievienojot sāli un piparus, ja nepieciešams.
  3. Cepešpannā vai cepšanas formā ieklāj cepamo papīru, apsmērē ar sviestu. Ielej pusi no mīklas, pa virsu vienmērīgi izkārto pildījumu, un uzlej pa virsu atlikušo mīklas daļu.
  4. Pīrāgu cep 180 grādu temperatūrā 30 – 40 minūtes. Gatavību pārbaudi, iedurot ar kociņu: ja sacepums ir gatavs, tad kociņš būs sauss.4

Patīkama zeltaina garoziņa tik ļoti vilina apēst vēl vienu gabaliņu. Pīrāgs ir garšīgs jebkādā veidā, brīnišķīgi noderēs kā pilnvērtīgas vakariņas. Bet, ja paliks pāri, no rīta var pasniegt kopā ar piena vai kefīra glāzi. Labiņu apetīti!

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru