Salāti „Sarkangalvīte”. Kad pagaršosi, sapratīsi, ka tas ir labāks par rasolu un siļķi kažokā!

Pagatavošana:

Kāpostus un vistas gaļu, smalki sagriezt un salikt bļodā.

Papriku sagriezt neliela izmēra kubiciņos. Konservētos zaļos zirnīšus nokāst noliekā šķidruma un pievienot bļodā ar salātiem.

Pievienot sasmalcināto olu.

Sīpolu smalki sagriezt. Vēlams ņemt sīpolus no saldām šķirnēm. Visu samaisīt, pielikt sāli, majonēzi un salikt salātu traukā.

Salātu virsmu nolīdzināt. Tomātus sagriezt nelielos gabalos.

Tomātiem pievienot smalki iegrieztas dilles un sāli, samaisīt un slikt visu salātiem pa virsu – tā arī būs mūsu „Sarkangalvītes” „cepurīte”

Lai labi garšo!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru