Šādi tu gatavo ēst atbilstoši savai horoskopa zīmei

  1. Svari

Jūs atrodaties mūžīgās pārdomās – apēst kaut ko veselīgu, vai arī uzkost kaut ko no miltu izstrādājumiem. Jūs labi protat gatavot, tāpēc jums vienlīdz labi sanāk gan viens, gan otrs.

  1. Skorpions

Jūs obligāti protat gatavot, tikai jūsu ēdieni ne vienmēr sanāk garšīgi. Bet, ja ņem vērā to, ka jūs vispār nepieņemat kritiku, tad kārtējā “šedevra” neizdošanās dēļ jūs varat nopietni sastrīdēties ar draugiem un tuviniekiem.

  1. Strēlnieks

Gatavošana jūs īpaši nesaista, bet jums, protams, patīk visādi eksotiskie ēdieni. Saldskābie salāti ar ananāsiem jums iet pie sirds daudz vairāk, nekā parastais rosols.

  1. Mežāzis

Jūs lieliski gatavojat. Turklāt vienmēr to darāt ar baudu. Ar gatavošanu jūs nodarbojieties katru dienu, tāpēc pastāvīgi slīpējat savas iemaņas.

  1. Ūdensvīrs

Sirsnīgi sveicam! Jūs esat vienkārši kulinārijas ģēnijs! Jūs varat gan izcept torti, gan arī izcept pīli pekiniešu gaumā. Bet, cik garšīgi jums sanāk pīrādziņi un pelmeņi!

  1. Zivis

Jums visu laiku gribas eksperimentēt. Jūs bieži vien ēdieniem pievienojiet kaut ko neparastu, bet rezultāts ne vienmēr attaisno jūsu cerības. Galvenais, nemetiet plinti krūmos. Kas zin, var būt jūs izgudrosiet ģeniālu recepti!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru