Romas pāvests Francisks noskūpsta bērnu uz galvas, un pēc 2 mēnešiem vecāki kļūst par īsta brīnuma aculieciniekiem

Ģimene devās uz rajonu, kur garām bija jābrauc Romas Pāvestam. Kad Džojs ieraudzīja tuvojošos Romas Pāvesta roku, viņš Džiannu pacēla tik augstu, lai piesaistītu apsargu uzmanību. Viens no viņiem bērnu pamanīja, un aiznesa mazulīti pie Pāvesta.

Tūkstošiem skatītāju priekšā Pāvests Francisks meitenīti Džiannu noskūpstīja uz galvas – nu ģimene bija svētīta!

Satraucošā diena beidzās, un ģimene atgriezās savā ierastajā dzīves ritmā. Pēc tam viņi bieži devās vizītēs pie ārstiem, bet vienmēr ar cerību skatījās nākotnē.

Bet pēc tam, aptuveni sešas nedēļas pēc Džiannas tikšanās ar Pāvestu, Džojs un Kristena saņēma ziņas, kas likās īsts brīnums. Mazulītes galvas smadzeņu fotogrāfijas liecināja par to, ka audzējs ir ievērojami samazinājies, un tas nozīmē, ka Džianna virzījās uz atveseļošanās pusi.

Vai Pāvesta skūpstam bija dziedinošs efekts? Mēs to nekad pavisam droši neuzzināsim, bet ģimene savā ticībā ir stipra: “Tas bija skūpsts no Dieva, tas nu ir skaidrs”.

Paskatieties šo zemāk ievietoto, aizkustinošo video:

Bet, vai jūs ticat tam, ka Dievs izmantoja Pāvestu kā starpnieku, lai dāvātu Džiannai izveseļošanās spējas? Viņas vecāki par to pat nešaubās!

Jebkurā gadījumā, meitenītes audzējs ievērojami samazinājās, un es ticu, ka pavisam drīz viņa pilnībā izārstēsies. Novēlēsim to viņai visi kopā!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru