Rolanda Ūdrīša sieva Ilona saņem nežēlīgas un pretīgas vēstules saistībā ar vīru

Rakstniece un mūziķe Ilona Balode-Ūdre sarunu šovā “Sieviete. Personīgi” atklāj, ka pēc intervijas kādā žurnālā saņēmusi daudzas vēstules facebook, kur viņa mudināta pamest vīru Rolandu Ūdri, raksta portāls amizanti.lv.

Ilona stāsta, ka lielākoties raksta sievietes, bet nevis lai atbalstītu, bet izteiktu savu nosodījumu.

“Raksta sievietes, kas manu dzīvesveidu laikam uztver kā perosnīgu apvainojumu savai sievietībai,” atklāj Ilona. Sievietes uzskata, ka Ilona “norok” savu dzīvi ar kopjamu vīru.

Tiek prasīts un mudināts pamest Ūdrīti, lai Ilona varētu sākt dzīvot savu dzīvi. Ilona gan negrasās šos pamudinājumus ņemt vērā. Viņai ar Ūdrīti esot labi, protams, lai arī gadoties “melnie periodi”.

Viņi viens otram ir vajadzīgi, turklāt arī dēlam Bārtam ir vajadzīgs tētis. Lai arī dēls vēl nesaprotot, kāpēc Ūdrītis atšķiras no citiem, Bārtam patīk būt kopā ar tēti.

Ilona arī uzsver, ka viņa labāk izvēlas tagadējo scenāriju, nevis variantu, kad Ūdrītis nelaimes gadījumā būtu gājis bojā. Kā zināms, 2016.gada 17.janvārī – dienu pirms Rolanda un Ilonas dēlam Bārtam apritēja pirmais mēnesis – Rolandu Ūdri notrieca automašīna. Viņš turpina atgūt veselību.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru