Rīko diskusiju “Nodarbinātība Latvijā: vai mums pietiek darbinieku? “

2018. gadā 10.maijā Latvijas personāla vadīšanas asociācija (LPVA) SIA “Banku augstskolas” zālē no plkst. 14:00 līdz 17:00 rīko diskusiju

“Nodarbinātība Latvijā: vai mums pietiek darbinieku? ”

Diskusijā uzstāsies LPVA valdes priekšsēdētāja Eva Selga, Nodarbinātības valsts aģentūras direktore Evita Simsone, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes priekšnieka vietniece Maira Roze, Līga Peiseniece, Banku augstskolas studiju prorektore, kā arī vairāki personāla vadības praktiķi:

• Kristīne Riemere, SIA “Baltic Restaurants” personālvadības direktore

• Arta Biruma, VSIA “Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas” valdes locekle

• Tatjana Kuzmina, SIA “G4S Latvia” personāla departamenta direktore

• Elīna Aščuka, Personalvadības un apmācības direktore, Premier Restaurants Estonia, Latvia & Lithuania

• Undīne Ābele, AS “Air Baltic” personāla vadības biznesa partnere

LPVA biedru aptaujā iegūtā informācija liecina par to, ka sarežgītos darba tirgus apstākļos, kad darba devējiem kritiski trūksts darbaspēks, personāla vadītāji līdzās tradicionālām darba metodēm arvien vairāk pielieto jaunas metodes un inovatīvus risinājumus.

LPVA valdes priekšsēdētāja Eva Selga: “Pēdējos gados Latvijas uzņēmumos personāla vadītāji ir saskārušies ar problēmu, ka pietrūkst kvalificēts darba spēks. Šobrīd šī problēma ir kritiska. Kopā, analizējot šo situāciju, daloties pieredzē, pieaicinot citu nozaru ekspertus, mēs atradīsim risinājumus, kas uzlabos personāla vadītāju darbu uzņēmumos.”

Diskusijā tiks apskatīti jautājumi, kas interesē Latvijas uzņēmumu vadītājus un personāla vadītājus. Meklēsim kopīgus risinājumus darbaspēka piesaistē, pārkvalificēšanā un noturēšanā.

LPVA 2018. gada laikā plāno organizēt atkārtotas diskusijas par šo tēmu, pieaicinot ekspertus no valsts pārvaldes un biznesa vides.

LPVA ir profesionālu personāla vadītāju biedrība, kuras mērķis veidot vienotu izpratni par personāla vadību Latvijā, veicinot inovatīvu personāla vadības risinājumu ieviešanu organizācijās. LPVA Latvijā darbojas kopš 1996. gada un pārstāv 245 Latvijas uzņēmumus un organizācijas.

Mediju pārstāvjiem par piedalīšanos diskusijā lūgums rakstīt [email protected] vai zvanīt 29430778.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru