Renāte Strazdiņa kļūst par Microsoft Baltija vadītāju

Turpmāk Microsoft Latvia vadītājas Renātes Strazdiņas pārziņā būs visu trīs Baltijas valstu tirgi. Primārais uzdevums, īstenojot Microsoft Baltija pārvaldību, būs sekmēt Microsoft tehnoloģiju pieejamību un izmantošanu, kā arī atbalstīt Latvijas, Lietuvas un Igaunijas valstu ekonomikas izaugsmi un pārvaldes efektivitāti, īstenojot digitālo transformāciju.

Renāte Strazdiņa, Microsoft Baltija vadītāja: “Tas ir liels izaicinājums – virzīt jaunākās informācijas tehnoloģijas visās trīs Baltijas valstīs, kuras atrodas tik tuvu cita citai, bet ir atšķirīgas. Microsoft tehnoloģijas ir vienojošais kopsaucējs visām Baltijas valstīm, un es saskatu lielas iespējas ar Microsoft atbalstu turpināt mazināt digitālo plaisu un paātrināt jaunāko tehnoloģiju vienlaicīgu ieviešanu visās kaimiņvalstīs. Būtiska loma ir inovācijām un sadarbībai ar vietējiem uzņēmējiem, akadēmiskajām un pētnieciskajām institūcijām un organizācijām, lai veicinātu pētniecību un inovācijas IT jomā.”

Renāte Strazdiņa Microsoft Baltija vispārējo vadību realizēs no Rīgas, klātienē veltot uzmanību arī Lietuvai un Igaunijai.

Renāte Strazdiņa pievienojās Microsoft Latvia 2016. gada augustā, kļūstot par kompānijas vadītāju. Viņas galvenā uzmanība bija vērsta uz mākoņskaitļošanas popularizēšanu un ieviešanu un uz digitālās transformācijas virzīšanu Latvijas tirgū.

Pirms tam Renāte Strazdiņa vairāk nekā 10 gadus strādāja konsultāciju jomā, vadot Ernst & Young Baltic Vadības konsultāciju departamentu, vienlaicīgi ieņemot Latvijas Publiskā sektora un Dienvidaustrumu- un Centrāleiropas reģiona izglītības sektoru vadītājas pozīciju, kā arī strādājot vadošā amatā PriceWaterhouseCoopers.

Renāte Strazdiņa ir ieguvusi doktora grādu Rīgas Tehniskās universitātes Datorzinātnes un informāciju tehnoloģiju fakultātē un Sociālo zinātņu maģistra grādu vadībzinātnēs.

Par Microsoft Latvia

Microsoft pārstāvniecība Latvijā ir dibināta 1999. gadā, un 2018. gadā kompānijai no gandrīz 360 partneriem ir 87 zelta un sudraba sertificētie partneri, kuri kopā nodarbina vairākus tūkstošus darbinieku un Latvijas tautsaimniecībā veido vienotu, inovatīvu un ražojošu struktūru ar būtisku kopējo devumu valsts IKP. Microsoft Latvia profesionāļi jau vairāk nekā 17 gadu nodrošina partneru atbalstu, servisu un risinājumu izstrādi, kā arī mārketinga kampaņas. Jāuzsver, ka Microsoft Latvijā dažādu sabiedrības labuma projektu īstenošanā investējis, ziedojis naudu un programmatūru vairāku desmitu miljonu ASV dolāru apjomā.

Par Microsoft

Dibināta 1975. gadā, Microsoft (Nasdaq “MSFT”) ir programmu, pakalpojumu un interneta tehnoloģiju pasaules līdere personālajā un biznesa skaitļošanā. Kompānija piedāvā plašu produktu un pakalpojumu klāstu, kas radīti, lai lietotāji varētu izmantot programmas jebkurā laikā, vietā un iekārtā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru