Rēķins par ignorēšanu: puisis piedraudēja meitenei ar parādu piedzinējiem, ja viņa neatdos viņam naudu par neizdevušos randiņu

Noteikti daudzām meitenēm tā ir bijis: aizej ar puisi uz randiņu, saproti, ka viņš nav tavā gaumē, bet kā to viņam pateikt – nav ne jausmas.  

Šāda situācija gadījās Amandai no Indianapoles un viņa atrada vienkāršu izeju no situācijas – pēc randiņa vienkārši pārtrauca atbildēt uz puiša ziņām. Bet pēc tam viņai nācās par to samaksāt.

Amanda Berneta no Indianapoles aizgāja uz restorānu randiņā  ar puisi. Kaut kāda iemesla dēļ puisis Amandai nemaz neizraisīja simpātijas, bet to pateikt viņam meitene nespēja, tāpēc pēc tam vienkārši pārstāja ar viņu kontaktēties.

Acīmredzot, puisis izrādījās ļaunatminīgs, tāpēc pēc pāris nedēļām Amanda pa pastu saņēma rēķinu par vakariņām restorānā  – 39 dolārus un 52 centus. Amanda ievietoja rēķinu Twitter un uzrakstīja:

„Puisis tikko kā atsūtīja man rēķinu par vakariņām, kas notika vairākas nedēļas atpakaļ, tamdēļ, ka es neatbildēju uz viņa ziņojumiem. „

Meitene nodomāja, ka tas noteikti ir kāds joks, tomēr puisis pacentās atgādināt par rēķinu viņai un pat piedraudēja ar parādu piedzinējiem.

-Lai izvairītos no soda un soda naudas, lūgums rēķinu atmaksāt, citādi vērsīšos parādu piedzinēju kompānijā.

-Hahaha, atšujies.

Meitenes Twitter ieraksts izpelnījās 16 tūkstošus „Patīk”. Sociālo tīklu lietotāji neskopojās ar padomiem, kā Amandai rīkoties šajā situācijā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru