Radio NABA programmā jauns rokmūzikas raidījums Zari un lapas

Ceturtdien, 30. oktobrī, plkst. 21.00 savu pirmatskaņojumu piedzīvos jauns Radio NABA raidījums “Zari un lapas”, kas veidots ar mērķi vairot klausītāju zināšanas par alternatīvo rokmūziku.

Raidījumā plānots apskatīt dažādus alternatīvā roka žanrus (punk rock, new wave, gothic rock, neo-psychedelia, britpop, celtic punk, garage rock revival u. c.).

Uz katru raidījumu tiks aicināts kāds viesis – ar mūziku saistīts cilvēks, un līdz ar to ikviena raidījumā izvēlētā grupa tiks apskatīta caur šī viesa personīgo pieredzi.

Tā kā “Zari un lapas” gan idejiski, gan muzikāli ir saistīts ar savulaik pazīstamo rokmūzikas vēstures raidījumu “Saknes”, 30. oktobrī NABA studijā viesosies “Sakņu” vadītājs Ivars Godmanis, kurš klausītājiem stāstīs par to, no kurienes “aug saknes” mūsdienu alternatīvajai mūzikai.

Raidījumu “Zari un lapas” gatavo Kristaps Zālītis, kurš no 2009. līdz 2014. gadam bija viens no Radio NABA autorraidījuma “Mūzu muzejs” vadītājiem.

Raidījuma sadaļa un arhīvs LSM portālā: https://naba.lsm.lv/lv/naba/raidjumi/zari-un-lapas/

Raidījuma Facebook profils: https://www.facebook.com/zariunlapas/

Radio NABA ir Latvijas Universitātes veidota programma, kas skan Latvijas Radio 6 kanālā FM 95,8, internetā naba.lv un naba.lsm.lv, kā arī mobilajās lietotnēs. Radio NABA ir atvērts medijs, kas atspoguļo kultūras, urbāni inteliģentās vides un alternatīvā dzīvesveida procesus un norises kvalitatīvā, dzīvā un dinamiskā veidā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru