Problēmas ar nierēm? Ja tas ir nopietni, organisms sniegs šos 8 SOS signālus

Problēmas ar nierēm

Problēmas ar nierēm: Nogurums

Veselas nieres ražo hormonu, kas zināms kā eritropetīns. Tas stimulē sarkano asins šūnu darbību – tās ir šūnas, kas pārvadā skābekli.

Ja eritrocītu līmenis ir zems, ļoti ātri iestājas nogurmus. Tādā veidā pasliktinās smadzeņu darbība, taču visbīstamākais šādā gadījumā ir anēmija.

 

Īsa, saraustīta elpošana

Kopējā pazīme, kas nosaka to, ka jums ir problēmas ar nierēm – zems skābekļa līmenis organismā. Mēs jau iepriekš minējām informāciju par eritrocītiem – jo mazāk eritrocīti, jo mazāk skābekļa, jo mazāk tiek apsaiņotas plaušas. Rezultāts? Plaušās tiek uzkrāti toksīni, kas rada problēmas ar elpošanu.

Lasi vēl: Lūk, kas notiks ar aknām un žulti, ja bieži ēst redīsus

 

Dzelzs piegarša

Ķermenī uzkrājušies atkritumi maina ēdiena garšu. Visbiežāk parādās metāliska piegarša, kas pasliktina apetīti, kā arī sabojā mutes dobuma aromātu.

 

Sāpes

Sāpes muguras augšdaļā visbiežāk saistāmas ar nieru problēmām. Šajā gadījumā sāpes var liecināt par infekciju, nierakmeņiem vai citām slimībām, kas cenšas iekarot jūsu organismu.

 

Galvas reiboņi un zemas koncentrēšanās spējas

Zemais skābekļa daudzums organismā neļauj jums pilnvērtīgi koncentrēties. Iespējams, ka izjutīsiet atmiņas pasliktināšanos, kā arī radīsies grūtības pilnvērtīgi domāt.

Pārliecinieties, ka uzturā lietojat antioksidantus (piemēram, zaļo tēju), dzeriet daudz ūdeni un sekojiet līdzi jebkādām izmaiņām organismā.

Dalieties arī ar citiem lasītājiem!

 

Arī interesanti: Nierakmeņi: Atbrīvojies no nierakmeņiem ar ŠĪ dzēriena palīdzību! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru