Izvairieties no šīm kļūdām – 7 manikīra veidi, kas vairs nav modē

Ziedi un grafiskā modelēšana ir tradicionālais deviņdesmito gadu kāzu manikīra modelis, kas 2016. gadā atkal atgriezās modē. Visbiežāk uz nagiem tiek veidotas rozes un orhidejas, krāsas piemeklējot atkarībā no citām kāzu kleitas atribūtu krāsām. Šobrīd, kad modē ir ģeometriskās figūras un vienkāršība, šis modelis izskatās pārāk sarežģīti un pārlieku ekstravaganti.

Nagi kvadrāta formā

Diemžēl modē vairs nav arī kvadrātveidīgie nagi. Pašlaik modē atgriežas mandeļu forma un ovālie nagi, kas izskatās daudz pievilcīgāk un dabīgāk.

Portreti un attēli

Šādi nagi nebūt neizskatās vairs moderni. Ja sievietei ir šādi nagi, tad zināms, ka viņa iztērējusi daudz laika un naudas, lai uz nagiem uzzīmētu sava vīra vai suņa portretu. Mūsdienās šādi zīmējumi liecina par bezgaumību.

Kaķa acs

Manikīrs, kas atgādina dārgakmeņus vai tā saucamo kaķa aci, beidzot sāk iziet no modes. Ar magnētu iegūstamais efekts pilnībā novērš uzmanību, taču pašlaik modē ir neuzkrītošs, maigu toņu  manikīrs ar neitrāliem ornamentiem, zīmējumiem u.c.

Klasiskais un krāsainais franču manikīrs

Beidzot modē nāk matētie manikīri ar vienu toni, kas noklāj visa naga plātni. Vairs nav modē atsevišķi atdalīt brīvo naga plātni ar atsevišķu toni – ierasto balto vai jebkādu citu krāsu.

Manikīrs ar pusmēnestiņiem

Pusmēnestiņu manikīrs beidzot sāk iziet ārā no modes. Pašlaik daudz aktuālāk ir veidot pusmēnestiņus uz otru pusi, velkot mēnestiņa sānu līnijas gar kutikulu. Reizēm šāds manikīrs tik slikti izskatījās, ka tie pat izcēla kaut kādas naga nepilnības.

Gēla pārklājumi

Vēl pavisam nesen gēla pārklājumi tika uzskatīti par vienu no visprogresīvākajām metodēm – tie ātri nožūst un turas divas līdz trīs nedēļas. Taču pašlaik pret gēlu izvirzītas neskaitāmas pretenzijas: nags zem gēla nespēj elpot, turklāt pats gēls neļauj naga plātnei temperatūru maiņā sarauties un izplesties. Gala rezultātā nagi sāka zem gēla slāņoties.

Ja arī jūs uzskatāt, ka šiem manikīra veidiem tiešām vairs nevajadzētu būt, dalieties ar šo rakstu arī ar citiem!

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru