Piešūta poga kā aizsargs: 11 veidi, kā kļūt laimīgākai. Sapņi piepildās!

0Mēs izmantojam pogas, lai aizpogātu mēteli un bikses, bet ne vairāk. Bet senos laikos poga bija lielisks priekšmets, kura aizsargspējas tika plaši izmantotas.

Pirmās pogas – apļi no metāla ar sīkiem priekšmetiem iekšā – kas cilvēkam kustoties, zvanīja. No šejienes arī nāca nosaukums, kurš krievu valodā radies no vārda “baidīt”. Zvanīšana aizbiedēja ļaunos spēkus, pasargāja cilvēku no nelaimēm.

Vēlāk pogas kļuva par prestižu lietu, kas atspoguļoja cilvēka stāvokli sabiedrībā, kā arī bagātības līmeni. Pogas sāka taisīt no sudraba un zelta, rotāt ar dārgakmeņiem, gluži kā juvelierizstrādājumus. Aristokrāti centās uz savu apģērbu izvietot daudzas tādas pogas, tādējādi pastiprinot savu izcelsmi un bagātību. Tāds stāvoklis saglabājās no 17. – 19. gadsimtam.

Mūsdienās pogai ir pats vienkāršākais izskats, pirmajā vietā ir tās praktiskais pielietojums. Bet par maģiskajām spējām vairs neviens pat diemžēl neatceras. Zinot dažus noteikumus var piešūt pogu tā, ka viņa kļūst par amuletu, piesaista veiksmi un kaislību, mīlestību, draudzību un bagātības.

To izdarīt iemācīties var katrs, galvenais – piešūt pogu labā noskaņojumā, patiesi vēloties iegūt iedomāto.

Pāršķir lapu un uzzini kā piepildīt savas vēlmes

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru