Piesakies TechChill studentu semināriem un apmeklē jaunuzņēmumu konferenci bez maksas

Studenti, kurus interesē startup vide, vēlas papildināt zināšanas un izaicināt sevi, tiek aicināti piedalīties studentu semināros un iepazīt jaunuzņēmumu pasauli no uzņēmēju perspektīvas, diskutēt par pašu ekosistēmu un, iespējams, satikt potenciālo darba devēju vai uzņēmuma partneri.

Semināri sadalīti trīs daļās – tehnoloģiju nākotne, startup ekosistēma un jaunuzņēmumu veidošana. Apmeklējot visas trīs lekciju dienas, 70 studentiem būs iespēja saņemt bez maksas biļeti, lai apmeklētu TechChill konferenci – vienu no populārākajiem Baltijas startup ekosistēmas pasākumiem, kas notiks 2019. gada 21. un 22. februārī, Rīgā.

TechChill apvienojās ar Printful, vienu no veiksmīgākajiem Latvijas uzņēmumiem, lai sniegtu studentiem ieskatu jaunuzņēmumu vidē un startup dibinātāju ikdienā. Semināros pieredzējušie startup vides pārstāvji, jaunuzņēmumu dibinātāji un nozares eksperti dalīsies savās zināšanās, iedrošinot studentus kļūt par daļu no šīs ekosistēmas un tehnoloģiju pasaules.

Semināri, kas notiks 10. oktobrī, 24. oktobrī un 7. novembrī, sadalīti trīs daļas – tehnoloģiju nākotne, startup ekosistēma un jaunuzņēmumu veidošana. Studentiem paredzēts gan praktisks grupu darbs, gan jaunuzņēmumu dibinātāju un startup ekosistēmas pārstāvju vadītās lekcijas. Apspriežot tehnoloģiju pasaules tendences un startup vidi, runātāji dalīsies ar reāliem stāstiem, izaicinājumiem, un katru dienu risināmām problēmām. TechChill izpilddirektore Kristīne Korņilova runās par tehnoloģijām, to ietekmi un īsi apskatīs arī tehnoloģiju veidošanās vēsturi, Dripit līdzdibinātājs Ernests Štāls atklās startup definīciju, kā arī sniegs ieskatu startup vidē no uzņēmuma dibinātāja puses. Toneboard līdzdibinātājs un izpilddirektors Mārtiņš Vaivars, un CastPrint līdzdibinātājs un izpilddirektors Sigvards Krongorns dalīsies ar jaunuzņēmumu dibinātāju ikdienu, attīstības stratēģijām, kuras izmanto savos uzņēmumos, bet Baltijas valstu startup vides iespējas izskaidros TechChill kopienas vadītāja Katrīna Peipiņa. Semināra laikā jaunuzņēmumu dibinātāji dalīsies ar praktiskiem ieteikumiem par to, kā atrast darbu startup uzņēmumu nozarē, kā arī runās par to, kā darbs jaunuzņēmumā atšķiras no darba tradicionālā kompānijā. Visi šobrīd studējošie, pilna vai nepilna laika studiju programmas studenti no jebkuras universitātes un valsts, ir aicināti aizpildīt pieteikuma anketu līdz 30. septembrim: https://ej.uz/applyTechChill

Atzīstot, ka tehnoloģiju un jaunuzņēmumu pasaule balstās uz studentiem – nākotnes startup dibinātājiem, uzņēmējiem un zinātkāriem prātiem – TechChill investē un attīsta vietējo jaunuzņēmumu ekosistēmu izglītojot, izaicinot un daloties ar startup vides iespējām Baltijas valstīs. TechChill jau agrāk ir devis iespēju daudziem jauniešiem, un, apvienojoties ar Printful, arī šogad organizē studentu seminārus, kā arī nodrošinās bez maksas studentu biļetes TechChill konferences apmeklējumam. Studenti ir laipni aicināti piedalīties semināros, kas notiks oktobrī un novembrī, Rīgā.

“Mēs esam pateicīgi, ka Latvijas startup vide mums ir devusi labus speciālistus un iespēju parādīt Latvijas zināšanas pasaulē, smadzenes paturot Latvijā. Jau no pašiem Printful pirmsākumiem uzskatām, ka atbalstot Latvijas startup vidi, mēs kopā radīsim augsni arvien jauniem veiksmes stāstiem no Latvijas”, saka Printful līdzdibinātājs un izpilddirektors Dāvis Siksnāns.

“Viens no galvenajiem TechChill mērķiem ir attīstīt jaunuzņēmumu ekosistēmu. Startup vidē ir liels pieprasījums pēc ambicioziem un globāli domājošiem talantiem dažādās nozarēs un specializācijās. Lielākā daļa TechChill komandas ir jauni profesionāļi, kas nesen absolvējuši universitātes, un mēs zinām, cik grūti ir izvēlēties pareizo karjeras ceļu. Mēs novēlam atrast iespēju sevi piepildīt un pašīstenot tieši startup vidē, ko paši uzskatām par gana izaicinošu un iespējām bagātu. Jau vairākus gadus mēs strādājam ar studentu auditoriju – organizējam lekcijas augstskolās, piedāvājam iepazīties ar startup uzņēmumiem, kas piedāvā darba un prakses vietas, kā arī iesaistam studentus brīvprātīgajā darbā konferences ietvaros”, dalās TechChill izpilddirektore, Kristīne Korņilova.

Jauniešiem, kuri apsver savu nākotni saistīt ar tehnoloģiju nozari, dibināt savu startup, vai vēlas ieskatīties uzņēmēju ikdienā, TechChill un Printful piedāvā iegūt pirmos ieskatus, apmeklējot jaunuzņēmumu konferenci. 70 studenti, kuri apmeklēs visas trīs lekciju dienas, iegūs bez maksas biļeti. Studentu biļete ļaus izbaudīt divas notikumiem bagātas dienas kopā 2000 IT izstrādātājiem, uzņēmējiem, startup dibinātājiem, tehnoloģiju entuziastiem un citiem iedvesmojošiem cilvēkiem no visas pasaules, kuri tiksies Rīgā, 2019. gada 21. un 22. februārī. Tā ir iespēja satikt potenciālo darba devēju vai partneri, kā arī uzzināt vairāk par biznesa pārstāvju ikdienu, klausoties vadošās Google Cloud datu analītiķes Cassie Kozyrkov, startup investīciju un talantu piesaistes platformas AngelList līdzdibinātāja Joshua Slayton un citu stāstos. Apstiprināto runātāju sarakstu skaties šeit: www.techchill.co

Studenti, kuri nevar piedalīties semināros, biļetes uz TechChill konferenci var iegādāties par īpaši draudzīgu cenu – EUR 49. Pie ieejas pasākumā nepieciešams uzrādīt derīgu studentu apliecību.

TechChill ir kļuvis par gada vērienīgāko un atpazīstamāko Baltijas ekosistēmas atbalsta pasākumu, kā ietvaros ir arī lieliska iespēja iepazīt daudzsološākos jaunuzņēmumus un ideju autorus no Baltijas valstīm. Pēdējo pāris gadu laikā konference ir strauji attīstījusies – no dažiem simtiem interesentu, šobrīd TechChill katru gadu pulcē vairāk nekā divus tūkstošus starptautisko apmeklētāju. Katru februāri ar TechChill palīdzību Rīga, nedēļas garumā, kļūst par globālu inovāciju, biznesa un sadarbības veidošanas centru. Nākamā TechChill konference notiks 2019. gada 21. un 22. februārī, Rīgā. Plašāka informācija šeit: www.techchill.co

Printful apvieno druku un tehnoloģijas, izmantojot top e-komercijas platformas. Pēc “Startup Vitamins” dibināšanas, uzņēmums, kas pārdod plakātus ar motivējošiem teksiem, uzņēmums sāk strauji attīstīties. Pēc neveiksmīgiem drukas pakalpojumu meklējumiem, tiek izveidots Printful koncepts, kas šobrīd darbojas gan Latvijā, gan ASV. Plašāka informācija šeit: www.printful.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru