Pieci Zodiaka zīmju pāri, kuru mīlestības auglis visdrīzāk būs ģēnijs

Dvīņi un Ūdensvīrs. Fantāzijas lidojums, tieksme uz nākotni, lēmumu oriģinalitāti un mīlestību pret tehnisko progresu – šiem vecākiem pats Dievs lika uzdāvināt cilvēcei jaunu Ciolkovski vai Ilonu Masku. Viņi abi ir spējīgi iziet ārpus ierastajiem rāmjiem un radīt kaut ko pilnīgi jaunu. Dvīņi ar savu piemērā parādīs bērnam, cik svarīgi ir dzīva cilvēciska saskarsme, iemācīs ievērot visu neparasto un interesanto, brīvi domāt. Ūdensvīrs vadīs pa tehnoloģiju pasauli un paskaidros, ka pat aizslēgtās durvis jāmēģina atvērt. Tieši šādu vecāku bērni virza progresu.

Skorpions un Auns. Abi vecāki pēc dabas ir harismātiski līderi. Viņu bērns nekad nesēdēs pēdējā solā. Auna ambiciozitāte un enerģija ir tik lipīga, ka šāda cilvēka atvase no bērnības centīsies iepriecināt tuviniekus ar savām uzvarām. Vispirms mācībās, pēc tam darījumos. Bet Skorpiona ass prāts, atjautība un intuīcija ļaus bērnam izvēlēties tieši to ceļu, kurā viņš būs īpaši veiksmīgs. Augsti stāvošie militāristi, valsts vadītāji, liela biznesa kapteiņi – šis bērns var būt starp viņiem.

Mežāzis un Svari. Lūk, kam piedzimst īstie diplomāti. Mežāža godkāre un mērķtiecība apvienojumā ar dabisko gaumi, mēra sajūtu un Svaru manierēm – tādā atmosfērā visvienkāršāk izaudzināt nākošo Taleirānu. Mežāzis ieaudzinās savā mazulī prasmi precīzi uzstādīt sev mērķus un panākt tos. Bet Svari ieaudzinās māksliniecisko gaumi un prasmi redzēt skaisto. Un, ja šāds bērns neies pa diplomātisko līniju, tad gūs panākumus mākslā, mūzikā vai žurnālistikas jomā.

Vai esat iekļuvuši šajā sarakstā? Uzrakstiet komentārus!

avots: kadda.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru