Šķīvi ievietojam mikroviļņu krāsnī uz 3 minūtēm parastā režīmā, kādā jūs sildāt ēdienu.
Un tagad intereses pēc varat pēc laika pavērot, kas notiks ar pelmeņiem.
Precīzi pēc 50 sekundēm pelmeņi atkusīs, nebaidieties no tāda šķidruma daudzuma šķīvī, kad būs pagājušas trīs minūtes, šķidruma nebūs vispār.
Pēc 2 minūtēm viņi jau gatavosies savā sulā. Neaizmirstiet samaisīt, lai virspusē tie nebūtu sausi.
Ir pagājušas trīs minūtes, un, kā jūs redzat fotogrāfijā, pelmeņi ir gatavi un, pievērsiet uzmanību, ka uz šķīvja nav sulas. Tā nav iztvaikojusi, pelmeņi to ir uzsūkuši sevī.
LASI VĒL: Jauni „slinkie” vareņiki. Foto-recepte
Gatavos pelmeņus pēc vēlēšanās var apbērt ar svaigiem zaļumiem, manā gadījumā tās ir dilles. Pelmeņi sanāk tik ļoti garšīgi, ka diez vai pēc tādu pelmeņu nobaudīšanas jūs vēl kādreiz tos cepsiet vai vārīsiet, kā bijāt paraduši.
Bet kā piedeva, jā – ar skābo krējumu…kas par garšām! Vai jūs zinājāt par tādu pelmeņu pagatavošanas veidu?
avots: vranya.net
[…] LASI VĒL: Pelmeņi savā sulā 3 minūšu laikā. Bez vārīšanas un cepšanas […]