Pateicoties šiem dabiskajiem līdzekļiem jūs aizmirsīsiet par sāpēm kaklā!

4. Ņemiet vienādu daudzumu struteni un kumelīti (pa 1 ēdamkarotei strutenes un kumelītes uz glāzi vāroša ūdens). Skalojiet kaklu, kā parasti.

5. Ja jūs kaut kādu iemeslu dēļ nevarat kaklu skalot, tad piepildiet glāzi ar rīvētu, svaigu bieti, pievienojiet 1 ēdamkaroti 6 % etiķa, nostādiniet vienu stundu, nokāsiet un dzeriet nelieliem malciņiem.

6. Dzeriet siltas putas, kas pagatavotas sekojoši: 1 ēdamkaroti sviesta samaisiet ar tādu pašu daudzumu medus, pievienojiet sodu (naža gals) un sildiet maisījumu, līdz izveidojas putas.

LASI VĒL: Dabīgs līdzeklis pret kakla sāpēm – tikai četru stundu laikā atbrīvojieties no angīnas simptomiem, it kā tie nemaz nebūtu bijuši!

7. Lieliski palīdz propolisa spirta uzlējums. Aplejam 10 gramus sasmalcināta propolisa ar 100 ml 70 % spirta, nostādinām diennakti istabas temperatūrā, periodiski sakratot. Pēc tam izfiltrējam caur marli vienā slānī, sajaucam 2 tējkarotes iegūtā ekstrakta ar ½ glāzi silta ūdens un skalojam kaklu.

8. Propolis jau izsenis ir pazīstams kā pirmais līdzeklis cīņā ar sāpēm kaklā. Ielieciet kaklā zirņa lieluma propolisa gabaliņu, pārvietojot to no vienas mutes dobuma puses uz otru, un uz nakts aizliekot propolisa gabaliņu aiz vaiga.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru